DEEN sponsoractie voor VVOG

27 September 2016 / Redactie / Algemeen

De DEEN supermarkt is weer gestart met de DEEN Sponsoractie. Een prachtige actie waarmee de DEEN zijn betrokkenheid aan de Harderwijkse verenigingen laat blijken.

VVOG doet met veel enthousiasme mee aan deze aantrekkelijke actie. De DEEN heeft inmiddels twee winkels in Harderwijk. We kennen het filiaal aan de Krommekamp in de wijk Frankrijk en de nieuwe winkel in de binnenstad aan de Vuldersbrink.

Klanten die bij de DEEN in Harderwijk boodschappen doen ontvangen munten. In de winkels zijn verschillende verenigingen uit Harderwijk vertegenwoordigd. De klant kan de muntjes desgewenst in een depots van een vereniging gooien en steunen hiermee de favoriete vereniging. Voor jou is dat natuurlijk VVOG.

Aan het einde van de actie worden de munten omgezet naar euro’s en ontvangen de verenigingen een geldbedrag. De hoogte van het sponsorbedrag hangt natuurlijk af van het aantal muntjes. Dus vanaf nu doen we allemaal onze boodschappen bij de DEEN.

VVOG is ingedeeld bij de winkel in de binnenstad. Wil je onze vereniging sponsoren…… ja natuurlijk…. maar kom je niet in de binnenstad, dan kun je de munten ook bij VVOG inleveren. De mannen van de jeugdcommissie zorgen er dan voor dat de munten in de binnenstad worden ingeleverd.

Winkel dus in één van de twee (gezelligste) supermarkten van Harderwijk en steun onze vereniging.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief