Pupil van de week

3 November 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Tijdens de wedstrijd VVOG - DVS '33 Ermelo is Luka Bakker van JO9-1 (voorheen F1) pupil van de week.

Ik ben Luka Bakker, ben 8 jaar en zit sinds dit voorjaar op voetbal. Eerst bij de Orca’s, toen bij F6 en na de zomer in de F1. Daarvoor voetbalde ik al wel op het pannaveldje en in de tuin. Voordat ik op voetbal ging zat ik op atletiek, dus ik ben wel een beetje gewend om veel hard te lopen. Daarom vind ik het ook het leukst om op het middenveld te spelen, liefst midmid. Gelukkig speel ik ook het meest op die plek, maar de trainer wisselt ook wel door in het team en dat vind ik goed dat hij dat doet. Dan leer je ook hoe het is om op andere plekken te spelen.

Het is mooi om te kunnen scoren maar ik vind het net zo leuk om een goeie pass te geven. Ik vind het erg leuk om bij VVOG te spelen want de mensen zijn heel vriendelijk en je maakt heel snel vrienden. Ook vind ik dat de voetbalvelden op een mooie plek liggen, zo dicht bij de bossen.

Een favoriet voetbalteam of favoriete voetballer heb ik niet. Eigenlijk kijk ik niet zoveel voetbal, ik vind het veel leuker om zelf te voetballen. Naast voetballen vind ik andere sporten, buitenspelen en muziek draaien leuk, maar gamen doe ik ook graag. Eigenlijk vind ik heel veel dingen leuk. Op tv kijk ik het liefst naar Lego Ninjago of programma’s als Dance Dance Dance en The Voice Kids.

Ik zit in groep 5 en ik vind het erg leuk op mijn school, De Veste. Ik wil graag nieuwe dingen leren. Ik heb nog geen idee wat ik later wil worden, misschien wel meester of dj.

Ik vind het erg leuk dat ik pupil van de week ben en ik denk dat VVOG met 2-1 gaat winnen van DVS.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief