Pupil van de week

15 December 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Bij de wedstrijd VVOG - FC Rijnvogels is Mats Dikkeboom van JO9-2 pupil van de week. Hij stelt zichzelf graag voor.

Ik ben Mats Dikkeboom, 7 jaar en speel sinds 2 jaar bij VVOG. Van de Dolfijntjes naar de F6 (half seizoen) en op dit moment speel ik in JO9-2. Maar: vanaf het moment dat ik kon lopen ben ik al druk met voetbal! Op school (ik zit in groep 3 op Het Startblok), in de tuin, het panna-veld bij ons om de hoek….zelfs in huis, al vinden mijn papa en mama dat minder leuk…

Onze trainers Rik en Jaap experimenteren soms met de opstelling, maar het liefst speel ik als aanvallende middenvelder of in de spits. Er is echter één probleem: ik heb dit seizoen nog niet gescoord. Maar gelukkig heb ik van Sinterklaas nieuwe voetbalschoenen gekregen, dus na de winterstop zal het vast beter gaan!

Bij VVOG heb ik het erg naar mijn zin. De trainingen zijn leuk (veel te kort) en de F2 is natuurlijk het leukste team van de vereniging. We hebben veel plezier in ons team en knokken voor iedere overwinning. Zoals onze trainer Rik altijd zegt: “gas erop!” Toen ik klein was, was één van de eerste woorden die ik uitsprak “AADJAKS”. Je kunt dus wel raden voor welke club ik ben. Maar mijn favoriete speler is Arjen Robben. Het zou geweldig zijn als ik zelf ook prof-voetballer zou kunnen worden later! Naast het voetballen maak ik de buurt onveilig op mijn mountainbike. En thuis heb ik een eigen bootje met een motor. Dus als de zon schijnt zit ik op het water. Maar ik kan me ook prima vermaken met een filmpje op Youtube hoor.

Ik ben best trots dat ik pupil van de week ben en verwacht dat we zeker winnen van Rijnvogels. Mijn voorspelling? 2-0 Hup VVOG!

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief