Steunbetuiging aan Jan Boes.

10 Oktober 2008 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste




door Technische commissie

De Technische Commissie wil nadrukkelijk onderstrepen dat zij het ten zeerste betreuren, dat Jan Boes door diverse dreigementen aan zijn adres en het aanbrengen van schade aan zijn auto van en door één of meerdere “gestoorden” zijn functie als trainer bij VVOG heeft neergelegd.

Deze "gestoorde(n)", die zich ook nog supporter(s) van VVOG durft/durven te noemen, weten niet wat voor leed Jan Boes en zijn familie is/wordt aangedaan. Dit is mensonterend, buiten alle proporties en zeker ook VVOG-onwaardig. Naast persoonlijk leed wordt met deze achterbakse acties ook de goede naam van de vereniging te grabbel gegooid.

Juist op het moment dat bij VVOG met vereende krachten alles in het werk wordt gesteld om onder meer zaken op voetbaltechnisch gebied weer goed op de rails te krijgen en van nieuwe impulsen te voorzien, dit alles mede door de tomeloze inzet van Jan Boes, wordt dit gebeuren door ons als een enorme klap in het gezicht ervaren.

Het proberen invloed uit te oefenen op het door de vereniging voorgestane beleid door middel van bedreigingen en/of vernielingen aan één of meerdere personen is voor ons als Technische Commissie onacceptabel en wordt dan ook niet (meer) getolereerd. Wij zijn ons terdege bewust, dat wij niet alle wijsheid in pacht hebben. Wij staan dan ook altijd open voor meningen/visies van anderen. Het ventileren van (andere) meningen/visies moet echter wel op de juiste plaats en respectvol (op een normale/fatsoenlijke manier) plaatsvinden.

Vanaf deze plaats bedanken wij als Technische Commissie jou Jan voor alles wat jij voor de vereniging gedaan en betekend hebt in de periode dat jij aan onze vereniging verbonden was. Tenslotte wensen wij jou en jouw gezin veel sterkte de komende tijd.

 

Technische Commissie

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief