Pupil van de week

21 April 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Bij de thuiswedstrijd van VVOG tegen Harkemase Boys is Jort van Keeken van VVOG JO9-7 pupil van de week. Jort zit in groep groep 4 van de Triangel.

Bij VVOG speelt Jort bij de JO9-7 vaak rechts op het veld. Hij speelt wel als rechtsback of als rechtsvoor. Het leukste vindt Jort het om voorin in de spits te spelen. Sinds september 2016 is hij bij VVOG gekomen. Aan het begin van het seizoen waren er te weinig spelers voor een 7 e team, maar toen Rachel Sjoerdsma belde met het verlossende woord dat er een team kon worden geformeerd, was Jort heel blij. Eind september konden ze van start in een nieuw team bij een nieuwe club. De wedstrijden op zaterdag vindt Jort het leukste, alhoewel hij een clinic of een training met wedstrijdjes ook heel leuk vindt.

Jort is naar de kameraadjesdag bij Feyenoord geweest. Sindsdien is Feyenoord zijn favoriete club. Met papa is Jort al een naar een wedstrijd van Heerenveen geweest, waarbij hij door familie en bekenden later op televisie is gezien bij de samenvatting van Studio Sport. De favoriete speler van Jort is echter Ronaldo van Real Madrid. Jort kijkt graag naar voetbal op tv.

Naast voetbal heeft Jort als hobby’s vissen, fietsen en wandelen in de natuur. Later wil Jort misschien wel voetballer worden, maar als dat misschien niet lukt dan wil hij graag opgravingen als archeoloog doen. Wat Jort een hele leuke belevenis vond was dat hij in het bos naast VVOG laatst drie Edelherten tegen kwam. Die had hij nog nooit eerder gezien.

Jort is ervan overtuigd dat VVOG deze wedstrijd tegen Harkemase Boys gaat winnen met 2-1!

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief