Clinic voor JO9 spelers goed bezocht

26 April 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Dinsdag 18 april stond er alweer een clinic  op het programma. De spelers van het eerste hadden goede oefeningen voorbereid voor de spelers van de JO9.

Met een opkomst van bijna 60 deelnemers werd het een fantastische clinic. Na uitleg van de spelers van de eerste selectie werden alle oefeningen enthousiast uitgevoerd. Het was een mooie avond  vol leerzame momenten en vooral veel voetbal plezier. Plezier zowel bij de spelers van JO9, maar ook een enthousiaste eerste selectie.

Na de oefeningen en de gezamenlijke groepsfoto werd een ieder weer verwelkomd in de kantine. Daar werd de jeugd van JO9 getrakteerd op een welverdiende versnapering.

Alle clinics dit seizoen gehouden zitten er nu op. Dank gaat uit naar de spelers en begeleiding van ons eerste elftal die dit onder aanvoering van Jan Jurrien Hop hebben gedaan voor onze jeugd van JO9, JO11, JO13 en onze G-voetballers.

Daarnaast een dankwoord voor Peter van Uffelen voor het op de dinsdagen, wanneer de kantine normaliter gesloten is, openen van de kantine. Tevens een dankwoord aan Jan van der Spoel voor het maken van de foto's.

Dat we als VVOG een familie willen zijn blijkt ook uit het feit dat er op avonden wanneer er een clinic is bereidheid is om van trainingsveld te wisselen. Met name onze JO19 traint dan 4x per jaar elders. Maar ook de andere elftallen die altijd op dinsdag trainen waren bereid mee te denken en mee te werken.

Met sportieve groet.

Ron Jansen

Coördinator clinics.

Clinic JO9

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief