Wijzigingen in staf tweede elftal

1 Mei 2017 / Technische Commissie / Algemeen

Na twee jaar samen met Martin Doornhof trainer te zijn geweest bij het tweede elftal van VVOG is voor Bert Hoeve de tijd gekomen om afscheid te nemen.

Samen met Martin heeft het tweede elftal twee mooie seizoenen meegemaakt. Een zesde plaats in de competitie in het seizoen 2015/2016 en het bereiken van de bekerfinale waarin het jammer genoeg verloor tegen Excelsior ’31. Ook dit seizoen ( welke inmiddels op zijn eind loopt ) zijn er goede resultaten behaald. Bij het bereiken van de winterstop stond het tweede fier bovenaan. Na een aantal mindere resultaten vlak na de winterstop is de draad weer helemaal opgepakt, met onder andere overwinningen tegen Excelsior ’31, Berkum en DVS ’33. Wat nog belangrijker is dat er jonge VVOG-spelers zijn doorgebroken. Sommigen hiervan zullen komend seizoen aansluiten bij de A-selectie. Bert bedankt voor deze mooie resultaten.

Waar mensen weggaan komen ook weer mensen. Martin Doornhof zal ook het komend seizoen aan het roer staan bij het tweede elftal. Hij zal daar komend seizoen worden geassisteerd door Hendrik Koele. Koele is woonachtig in Oldebroek en heeft daar onder andere de jeugd van voetbalvereniging OWIOS getraind. Er dient zich vanuit de jeugd weer een goede talentvolle groep aan. VVOG is blij met dit duo voor de groep en hoopt dat de ontwikkeling van het team en spelers zal worden voorgezet. Hendrik van hieruit ook veel succes gewenst.

Ook binnen de begeleiding zullen er nieuwe gezichten komen. Jan Heldoorn en Barend Kappers hebben besloten na dit jaar te stoppen met het leiderschap. Door deze top vrijwilligers heeft het de jongens van VVOG 2 de laatste jaren aan niets ontbroken. Beide heren zullen we absoluut nog vaak op het sportpark kunnen begroeten. Barend en Jan, bedankt!

In Wim de Bruin is een meer dan adequate vervanger gevonden, Wim is de huidige leider van VVOG JO19-1. Er wordt nog gezocht naar een partner van Wim, maar hiervoor zijn de gesprekken gaande. Blijft er dan niets helemaal niets hetzelfde bij VVOG 2? Gelukkig wel, Freek Hoogezand blijft na al die jaren ook volgende seizoen het vertrouwde gezicht als assistent scheidsrechter. Naast Freek blijft gelukkig ook Marjan van Noordennen als verzorgster bij VVOG 2.

Alvast veel succes gewenst volgend seizoen, maar eerst dit seizoen nog goed afsluiten.

Lees bericht

Uitgifte VVOG pas 2017-2018

20-08-2017

Komende week starten we met het uitgeven van de leden- en toegangspassen 2017-2018. Lees verder om te zien wanneer de passen worden uitgedeeld.

Lees bericht

VVOG en PEC Zwolle een gouden team!

18-08-2017

Dat het aan ambitie bij de jeugdafdeling van ons niet ontbreekt mag duidelijk zijn. Samenwerken met PEC Zwolle en daarmee onze kennis en dat van onze trainers en leiders vergroten gaat dit seizoen nog meer vorm krijgen.

 

Lees bericht

Vaste ballenjongen of meisje bij PEC Zwolle en VVOG

18-08-2017

Zit je in de JO15, JO14 of JO13 en wil jij graag deel uitmaken van het vaste team bij de wedstrijden van PEC Zwolle of VVOG reageer dan snel.

Nieuwsoverzicht Archief