Pupil van de week

3 Mei 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Tijdens de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen ODIN'59 is Sander Korevaar pupil van de week. Hij stelt zich graag aan het VVOG publiek voor.

Ik ben Sander Korevaar en vanaf begin 2017 mag ik bij VVOG JO9-8 voetballen. We hebben een heel leuk team en meestal keep ik (een deel van) de wedstrijd, dat vind ik ook de leukste positie in het veld.

Ik vind het gezellig bij VVOG en ook het eerste elftal vind ik heel cool. Naast VVOG is AFC Ajax mijn favoriete club en mijn favoriete speler is Dolberg. Ik vind het leuk om op tv naar programma’s over voetbal te kijken en natuurlijk naar de wedstrijden van Ajax; die kijk ik meestal samen met mijn vader en mijn zus.

Verder zijn mijn hobby’s drummen en bouwen met Lego en Clicks. Mijn droom is om later drummer te worden en op een heel mooi drumstel te spelen.

Dat ik pupil van de week mag zijn vind ik superleuk en voorspel dat de uitslag 3-1 wordt. Ik hoop dat ik vanmiddag nog trucjes kan afkijken zodat we met ons team ook vaker gaan winnen, want toen dat gebeurde was ik heel blij!

Lees bericht

VVOG niet akkoord met indeling 3e Divisie

25-06-2017

Het bestuur van VVOG heeft samen met 9 andere verenigingen een brandbrief gestuurd aan de directeur amateurvoetbal bij de KNVB, waarin ze krachtig protesteren tegen de voorlopige indeling van de Derde Divisie zaterdag.

Lees bericht

Wim Kroes opvolger Martin Doornhof bij VVOG 2

23-06-2017

Ondanks eerdere andere berichtgeving hebben VVOG en Martin Doornhof helaas geen overeenstemming kunnen bereiken over het nieuwe seizoen. Een oude bekende van de club wordt zijn opvolger.

Lees bericht

Contributie 2017-2018

23-06-2017

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Wat is er gewijzigd m.b.t. de contributie?

 

Nieuwsoverzicht Archief