Pupil van de week

3 Mei 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Tijdens de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen ODIN'59 is Sander Korevaar pupil van de week. Hij stelt zich graag aan het VVOG publiek voor.

Ik ben Sander Korevaar en vanaf begin 2017 mag ik bij VVOG JO9-8 voetballen. We hebben een heel leuk team en meestal keep ik (een deel van) de wedstrijd, dat vind ik ook de leukste positie in het veld.

Ik vind het gezellig bij VVOG en ook het eerste elftal vind ik heel cool. Naast VVOG is AFC Ajax mijn favoriete club en mijn favoriete speler is Dolberg. Ik vind het leuk om op tv naar programma’s over voetbal te kijken en natuurlijk naar de wedstrijden van Ajax; die kijk ik meestal samen met mijn vader en mijn zus.

Verder zijn mijn hobby’s drummen en bouwen met Lego en Clicks. Mijn droom is om later drummer te worden en op een heel mooi drumstel te spelen.

Dat ik pupil van de week mag zijn vind ik superleuk en voorspel dat de uitslag 3-1 wordt. Ik hoop dat ik vanmiddag nog trucjes kan afkijken zodat we met ons team ook vaker gaan winnen, want toen dat gebeurde was ik heel blij!

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief