Wesley de Klein door bij VVOG

5 Mei 2017 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Wesley de Klein (29) heeft toch een akkoord bereikt met VVOG over een verlengd verblijf. Rond de winterstop had de in Lelystad wonende linkspoot aangegeven dichter bij huis (Unicum) te gaan voetballen, maar gelukkig voor VVOG is hij teruggekomen op dit besluit: "Na de winterstop heb ik veel kansen gekregen op het middenveld en daar speel ik ook het liefst. Ook komend seizoen denk ik dat daar mogelijkheden liggen voor mij. En voor de rest heb ik het goed naar mijn zin, dus ik knoop er graag nog een jaar aan vast".

De TC is blij met dit besluit en wenst Wesley komend seizoen veel succes en plezier bij de groen-witten.

Lees bericht

Uitgifte VVOG pas 2017-2018

20-08-2017

Komende week starten we met het uitgeven van de leden- en toegangspassen 2017-2018. Lees verder om te zien wanneer de passen worden uitgedeeld.

Lees bericht

VVOG en PEC Zwolle een gouden team!

18-08-2017

Dat het aan ambitie bij de jeugdafdeling van ons niet ontbreekt mag duidelijk zijn. Samenwerken met PEC Zwolle en daarmee onze kennis en dat van onze trainers en leiders vergroten gaat dit seizoen nog meer vorm krijgen.

 

Lees bericht

Vaste ballenjongen of meisje bij PEC Zwolle en VVOG

18-08-2017

Zit je in de JO15, JO14 of JO13 en wil jij graag deel uitmaken van het vaste team bij de wedstrijden van PEC Zwolle of VVOG reageer dan snel.

Nieuwsoverzicht Archief