Zakari Fadili maakt stap naar A-selectie

5 Mei 2017 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Zakaria Fadili (19) heeft zich afgelopen jaren dermate goed ontwikkeld dat hij komend seizoen de stap naar de A-selectie maakt. Afgelopen jaar zat de verdediger/middenvelder al een keer op de bank bij IJsselmeervogels - VVOG, maar een invalbeurt zat er helaas nog niet in. Toch heeft het VVOG-talent zich dermate goed ontwikkeld dat de TC van mening is dat hij klaar is voor de stap van VVOG 2 naar het keurkorps van VVOG.

In het dagelijks leven studeert Zakaria (veelal 'Zakka' genoemd) Sport en Marketing aan de HBO in Rotterdam en komend jaar loopt hij stage bij Zorgdat. Komend jaar hoopt hij ook door te breken bij VVOG: "Ik train al een tijdje mee met het 1e elftal en dat bevalt goed. Ik vind het een mooie kans om mezelf door te ontwikkelen en hoop de komende jaren op de Strokel te kunnen laten zien wat ik in mijn mars heb".

De TC is blij met de ontwikkeling van Zakaria en wenst hem komend seizoen veel succes en plezier.

Lees bericht

Uitgifte VVOG pas 2017-2018

20-08-2017

Komende week starten we met het uitgeven van de leden- en toegangspassen 2017-2018. Lees verder om te zien wanneer de passen worden uitgedeeld.

Lees bericht

VVOG en PEC Zwolle een gouden team!

18-08-2017

Dat het aan ambitie bij de jeugdafdeling van ons niet ontbreekt mag duidelijk zijn. Samenwerken met PEC Zwolle en daarmee onze kennis en dat van onze trainers en leiders vergroten gaat dit seizoen nog meer vorm krijgen.

 

Lees bericht

Vaste ballenjongen of meisje bij PEC Zwolle en VVOG

18-08-2017

Zit je in de JO15, JO14 of JO13 en wil jij graag deel uitmaken van het vaste team bij de wedstrijden van PEC Zwolle of VVOG reageer dan snel.

Nieuwsoverzicht Archief