Zakari Fadili maakt stap naar A-selectie

5 Mei 2017 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Zakaria Fadili (19) heeft zich afgelopen jaren dermate goed ontwikkeld dat hij komend seizoen de stap naar de A-selectie maakt. Afgelopen jaar zat de verdediger/middenvelder al een keer op de bank bij IJsselmeervogels - VVOG, maar een invalbeurt zat er helaas nog niet in. Toch heeft het VVOG-talent zich dermate goed ontwikkeld dat de TC van mening is dat hij klaar is voor de stap van VVOG 2 naar het keurkorps van VVOG.

In het dagelijks leven studeert Zakaria (veelal 'Zakka' genoemd) Sport en Marketing aan de HBO in Rotterdam en komend jaar loopt hij stage bij Zorgdat. Komend jaar hoopt hij ook door te breken bij VVOG: "Ik train al een tijdje mee met het 1e elftal en dat bevalt goed. Ik vind het een mooie kans om mezelf door te ontwikkelen en hoop de komende jaren op de Strokel te kunnen laten zien wat ik in mijn mars heb".

De TC is blij met de ontwikkeling van Zakaria en wenst hem komend seizoen veel succes en plezier.

Lees bericht

VVOG niet akkoord met indeling 3e Divisie

25-06-2017

Het bestuur van VVOG heeft samen met 9 andere verenigingen een brandbrief gestuurd aan de directeur amateurvoetbal bij de KNVB, waarin ze krachtig protesteren tegen de voorlopige indeling van de Derde Divisie zaterdag.

Lees bericht

Wim Kroes opvolger Martin Doornhof bij VVOG 2

23-06-2017

Ondanks eerdere andere berichtgeving hebben VVOG en Martin Doornhof helaas geen overeenstemming kunnen bereiken over het nieuwe seizoen. Een oude bekende van de club wordt zijn opvolger.

Lees bericht

Contributie 2017-2018

23-06-2017

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Wat is er gewijzigd m.b.t. de contributie?

 

Nieuwsoverzicht Archief