Spelregelbewijs niet gehaald ?!

22 Mei 2017 / Scheidsrechterscommissie / Scheidsrechterszaken

Met nog slechts enkele toernooien voor de JO-/MO-17-spelers/speelsters voor de boeg zit het seizoen 2016-2017 er op. Echter : van de 81  2e-jaars JO17/MO17 die dit seizoen het door de KNVB-verplicht gestelde spelregel-examen moeten afleggen hebben er 26 spelers/speelsters het examen nog niet gehaald. En dat terwijl er binnen VVOG toch de nodige aandacht aan is besteed. Er zijn zelfs spelers/speelsters die nog nooit hebben ingelogd in Voetbalmasterz.nl .

Anderen zijn blijven steken op bijvoorbeeld level 3, 4 of zelfs 5.

Daarom is de scheidsrechterscommissie VVOG zeer benieuwd naar het antwoord op de vraag : Waarom hebben deze spelers/speelsters het examen nog niet afgelegd ?

Antwoorden graag naar Peter van Uffelen, p.vanuffelen@caiway.nl .

Ook spelers/speelsters die hulp nodig hebben : stuur even een mailtje naar Peter van Uffelen. Wij zijn zeer benieuwd naar jullie antwoorden. De tijd begint te dringen !

Lees bericht

VVOG niet akkoord met indeling 3e Divisie

25-06-2017

Het bestuur van VVOG heeft samen met 9 andere verenigingen een brandbrief gestuurd aan de directeur amateurvoetbal bij de KNVB, waarin ze krachtig protesteren tegen de voorlopige indeling van de Derde Divisie zaterdag.

Lees bericht

Wim Kroes opvolger Martin Doornhof bij VVOG 2

23-06-2017

Ondanks eerdere andere berichtgeving hebben VVOG en Martin Doornhof helaas geen overeenstemming kunnen bereiken over het nieuwe seizoen. Een oude bekende van de club wordt zijn opvolger.

Lees bericht

Contributie 2017-2018

23-06-2017

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Wat is er gewijzigd m.b.t. de contributie?

 

Nieuwsoverzicht Archief