Benefietwedstrijd Mezen MC1 - VVOG JO13-6

29 Mei 2017 / Redactie / Jeugd

Zondagochtend vond op het terrein van de M.H.C. de Mezen een benefietwedstrijd Mezen MC2 tegen VVOG JO13-6 plaats, met als doel geld inzamelen voor de bouw van een nieuw clubhuis bij de Mezen.

Het was een geslaagde ochtend met sportieve uitdaging voor beide teams en veel publieke belangstelling. Langs de lijn waren niet alleen hockey-toeschouwers te vinden, maar ook veel voetbal-liefhebbers en neutrale toeschouwers. Bestuursleden van beide verenigingen verwelkomden samen met wethouder Gert Jan van Noort de aanwezigen. Daarna openden de mini's van de week de wedstrijd.

De eerste helft werd er gevoetbald. Hoewel de hockey-meisjes van MC2 fanatiek weerstand boden, moesten zij toch met een 3-0 achterstand de rust in. De schade werd nog beperkt door knap keepwerk van Leonie Kamphuis. Daarna werden de sticks opgepakt en ging de wedstrijd verder met hockey. Een hoofdrol was weggelegd voor Keo van Zwamen, de keeper van VVOG, die onvermoeibaar weerstand bood aan de belegering op zijn goal en veel ballen tegenhield. Hij kan binnenkort een aanbod van de Mezen verwachten ????

Uiteindelijk ging MC2 met winst van het veld. Maar de echte winnaar is het toekomstige clubhuis van de Mezen, want de ochtend leverde een bedrag op van meer dan €1200.

Foto's van deze wedstrijd, gemaakt door Winanda van Zwamen, zijn te bekijken en te bestellen op https://www.oypo.nl/FBB0DEB9D906E2FE. De opbrengst van de verkoop van de foto's is ook bestemd voor het nieuwe clubhuis van De Mezen.

Lees bericht

VVOG niet akkoord met indeling 3e Divisie

25-06-2017

Het bestuur van VVOG heeft samen met 9 andere verenigingen een brandbrief gestuurd aan de directeur amateurvoetbal bij de KNVB, waarin ze krachtig protesteren tegen de voorlopige indeling van de Derde Divisie zaterdag.

Lees bericht

Wim Kroes opvolger Martin Doornhof bij VVOG 2

23-06-2017

Ondanks eerdere andere berichtgeving hebben VVOG en Martin Doornhof helaas geen overeenstemming kunnen bereiken over het nieuwe seizoen. Een oude bekende van de club wordt zijn opvolger.

Lees bericht

Contributie 2017-2018

23-06-2017

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Wat is er gewijzigd m.b.t. de contributie?

 

Nieuwsoverzicht Archief