Vrijwilligerswerk gedaan? Lever nu uw activiteitenkaart in!

5 Juni 2017 / Vrijwilligerscommissie / Vrijwilligers
Het jubileumseizoen 2016/2017 is bijna ten einde. We mogen terugkijken op een prachtig jaar, met hoogte en dieptepunten.
Ook dit jaar heeft VVOG veel hulp gehad van haar vaste vrijwilligers en van leden die hun handen uit de mouwen hebben gestoken om het voetbal en alles wat daarbij hoort mogelijk te maken.
Aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen: hulde en hartelijk dank voor jullie hulp! Jullie zijn onmisbaar voor onze club.
 
Voor de vrijwilligers die gebruik hebben gemaakt van de activiteitenkaart: er is nog tijd om deze activiteitenkaart in te leveren.
Doe dit voor zaterdag 17 juni 2017 in het postvak van de vrijwilligerscommissie in het wedstrijdsecretariaat of scan de kaart (voor– en achterzijde!) en mail deze naar vrijwilligers@vvog.nl.
Zorg dat op de achterzijde van de kaart de bestede uren volledig zijn ingevuld (en afgetekend) en dat op de voorzijde de gegevens duidelijk leesbaar zijn vermeld.
Na ontvangst van de volledig ingevulde kaart storten wij het bedrag van de vrijwilligersbijdrage dan zo snel mogelijk terug.
 
Nogmaals dank voor jullie inzet en op naar volgend seizoen!
 
De vrijwilligerscommissie
Lees bericht

Uitgifte VVOG pas 2017-2018

20-08-2017

Komende week starten we met het uitgeven van de leden- en toegangspassen 2017-2018. Lees verder om te zien wanneer de passen worden uitgedeeld.

Lees bericht

VVOG en PEC Zwolle een gouden team!

18-08-2017

Dat het aan ambitie bij de jeugdafdeling van ons niet ontbreekt mag duidelijk zijn. Samenwerken met PEC Zwolle en daarmee onze kennis en dat van onze trainers en leiders vergroten gaat dit seizoen nog meer vorm krijgen.

 

Lees bericht

Vaste ballenjongen of meisje bij PEC Zwolle en VVOG

18-08-2017

Zit je in de JO15, JO14 of JO13 en wil jij graag deel uitmaken van het vaste team bij de wedstrijden van PEC Zwolle of VVOG reageer dan snel.

Nieuwsoverzicht Archief