Vrijwilligerswerk gedaan? Lever nu uw activiteitenkaart in!

5 Juni 2017 / Vrijwilligerscommissie / Vrijwilligers
Het jubileumseizoen 2016/2017 is bijna ten einde. We mogen terugkijken op een prachtig jaar, met hoogte en dieptepunten.
Ook dit jaar heeft VVOG veel hulp gehad van haar vaste vrijwilligers en van leden die hun handen uit de mouwen hebben gestoken om het voetbal en alles wat daarbij hoort mogelijk te maken.
Aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen: hulde en hartelijk dank voor jullie hulp! Jullie zijn onmisbaar voor onze club.
 
Voor de vrijwilligers die gebruik hebben gemaakt van de activiteitenkaart: er is nog tijd om deze activiteitenkaart in te leveren.
Doe dit voor zaterdag 17 juni 2017 in het postvak van de vrijwilligerscommissie in het wedstrijdsecretariaat of scan de kaart (voor– en achterzijde!) en mail deze naar vrijwilligers@vvog.nl.
Zorg dat op de achterzijde van de kaart de bestede uren volledig zijn ingevuld (en afgetekend) en dat op de voorzijde de gegevens duidelijk leesbaar zijn vermeld.
Na ontvangst van de volledig ingevulde kaart storten wij het bedrag van de vrijwilligersbijdrage dan zo snel mogelijk terug.
 
Nogmaals dank voor jullie inzet en op naar volgend seizoen!
 
De vrijwilligerscommissie
Lees bericht

VVOG niet akkoord met indeling 3e Divisie

25-06-2017

Het bestuur van VVOG heeft samen met 9 andere verenigingen een brandbrief gestuurd aan de directeur amateurvoetbal bij de KNVB, waarin ze krachtig protesteren tegen de voorlopige indeling van de Derde Divisie zaterdag.

Lees bericht

Wim Kroes opvolger Martin Doornhof bij VVOG 2

23-06-2017

Ondanks eerdere andere berichtgeving hebben VVOG en Martin Doornhof helaas geen overeenstemming kunnen bereiken over het nieuwe seizoen. Een oude bekende van de club wordt zijn opvolger.

Lees bericht

Contributie 2017-2018

23-06-2017

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Wat is er gewijzigd m.b.t. de contributie?

 

Nieuwsoverzicht Archief