Steun VVOG in de Rabobank Randmeren Clubkas Campagne

18 Oktober 2017 / Redactie / Algemeen

Rabobank Randmeren organiseert jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne. Er is voor 2017 een bedrag van € 70.000,- beschikbaar. Dit bedrag wordt verdeeld onder de verenigingen binnen haar gebied. Met de clubkas campagne kan geld worden verdiend voor VVOG. Als lid van de Rabobank Randmeren mag je 3 stemmen verdelen over 3 verenigingen van jouw keuze. Donderdag 5 oktober hebben alle leden van de Rabobank een uitnodiging via een email voor de stemronde ontvangen.

Stemmen kan t/m 24 oktober 2017

Stem op VVOG, zodat wij extra geld kunnen besteden aan verbetering van trainingsmateriaal. Het uiteindelijk aantal uitgebrachte stemmen op VVOG bepaalt de hoogte van het binnen gehaalde bedrag.

Wie kunnen er stemmen?

Klanten van de Rabobank Randmeren die lid zijn kunnen stemmen. Als rekeninghouder van de Rabobank Randmeren ben je niet automatisch lid. U moet dan eerst lid worden van de Rabobank Randmeren. Zie de volgende link voor uitleg en instructies. https://www.raboportaal.nl/randmeren/clubkas-campagne/mainmenu/home

Ken jij mensen in jouw omgeving die lid zijn van de Rabobank Randmeren? Vraag of zij op VVOG willen stemmen. Laat uw stem niet verloren gaan en stem op VVOG. Steun onze mooie vereniging door op ons te stemmen.

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Nieuwsoverzicht Archief