Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20 Januari 2019 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Nieuwbouw

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties. Het projectteam draait op volle toeren. Er is heel wat losgekomen. De bedrijven reageren positief en schenken erg mooie spullen.

Het projectteam krijgt regelmatig de vraag wat er zoal wordt geveild. We hebben twee mensen van ons team die niets anders doen dan mails verwerken, prijzen registreren en vragen beantwoorden. Anderen zijn op pad en bezoeken onze sponsoren.

Om een indruk te geven van wat er tot nu toe is aangeboden, hebben we een kort overzichtje gemaakt.

Cabrio rijden in een Mini of BMW, 4 business-seats Arsenal, sloepvaren in Amsterdam met catering, tanden bleken bij een tandarts, zangeres voor 2 uur op locatie, hotelovernachtingen met ontbijt, diners voor twee personen, kinder-activiteiten, kaarten voor een wedstrijd van Oranje, luxe badkamer sets, activiteiten in het nieuwe Klimbos, vleespakketten, een maatkostuum en kledingcheques, tatoeage bonnen, speciale gast bij een wedstrijd van PEC Zwolle, beautysalon behandeling, 400 rollen toiletpapier, keepershandschoenen met VVOG logo, arrangement in het Palingmuseum, geheel verzorgde rondleiding bij het Marinus van Dokkummuseum, BBQ voor 15 personen, kids feestje met ouders, vlaaien, Rayban zonnebrillen, high tea- en high beer-arrangementen, kappersbonnen en bloemboeketten, een ijskar op locatie, varen op de Jacoba, een wijnproeverij voor 10 personen en er komt iedere dag meer bij.

We ontvangen veel complimenten van ondernemers over dit initiatief en het gekozen goede doel. Het is voor ondernemers leuk om iets ter beschikking te stellen. Daarnaast hebben ze ook de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen in het magazine dat speciaal voor de veiling wordt uitgebracht. Alle ondernemers zijn uiteraard ook zelf welkom.

Inmiddels zijn er ook al veel leden bij ons gekomen met items van hun werkgevers. Dit is een project waar iedereen iets in kan betekenen.

We gaan voorlopig nog even door, dus heb je iets of wil jouw werkgever wat doen, mail dan naar veiling@vvog.nl Binnen enkele uren ontvang je al een reactie.

De loterij

Het loterijteam is bezig met de voorbereiding voor de Nieuwbouw-loterij. Ook daarvoor zijn al hele mooie prijzen beschikbaar besteld. De hoofdprijs van Gazelle, het bekende fietsenmerk, en een geheel verzorgde voetbalreis voor 2 personen, een smartphone Samsung A6, kaarten voor voetbal, diner voor 2 personen en nog veel meer. Zodra de loten in aantocht zijn, ontvang je daarover bericht. De jeugdleiders zijn al geïnformeerd en volgende week worden ook de senioren en vrijwilligers verder geïnformeerd.

We gaan hier echt samen een groot succes van maken, is de overtuiging van het projectteam!

 

 

 

Lees bericht

Uitnodiging afsluiting van het seizoen 2023 - 2024.

04-05-2024

Uitnodiging is voor de vrijwilligers, leden van verdienste en ere-leden van onze vereniging.

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Nieuwsoverzicht Archief