Yannick Bouw naar VVOG

17 December 2019 / Algemeen

De technische commissie van VVOG is erin geslaagd om goalgetter Yannick Bouw (23) naar VVOG te halen. Hij sluit direct na de winterstop al aan bij de selectie van interim-trainer Henk Drost.

VVOG had Yannick Bouw al een paar jaar lang op de korrel. De aanvaller uit Nijkerkerveen toonde zowel bij Veensche Boys, Eemdijk als VVSB aan dat hij het net makkelijk weet te vinden. Zo wist hij afgelopen seizoen nog 16 keer te scoren voor VV Eemdijk dat toen net als VVOG in de derde divisie zaterdag uitkwam.

Yannick kan op meerdere posities in de aanval uit de voeten, maar zijn favoriete posities zijn op 9 en 10. Daarmee lijkt VVOG een goede vervanger te hebben gebonden voor Mike Ahrens die de groen-witten vanaf komend seizoen inruilt voor Sparta.

De TC is verheugd over de komst van Bouw: “In de aanloop naar dit seizoen hebben we al diverse gesprekken met Yannick gehouden, maar uiteindelijk koos hij voor VVSB dat toen nog in de tweede divisie speelde. Het is een complete en makkelijk scorende aanvaller die afgelopen jaren heeft laten zien dat hij minimaal op het derde divisieniveau thuishoort. VVOG gaat ongetwijfeld nog veel plezier aan hem beleven”.

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Nieuwsoverzicht Archief