Update Corona-maatregelen

28 Maart 2020 / Corona

Update Corona maatregelen.

Harderwijk, 28 maart 2020

 

Beste Leden,

 

Zoals bekend, is het sportcomplex van VVOG in ieder geval tot en met 6 april op slot om zo met elkaar de uitbraak van het coronavirus af te remmen. Komende dinsdag, 31 maart, komt er vanuit de overheid een update en op basis daarvan zal de KNVB ook het verdere verloop van het seizoen bekend maken.  

Als gevolg van het Coronavirus, ligt het verenigingsleven geheel stil om ieders gezondheid in acht te nemen. Een logische keuze, vanuit zowel sportief als sociaal oogpunt. Echter ook de vereniging dient gezond te blijven. Immers, de verenigingskosten lopen voor een groot deel gewoon door en de inkomsten zijn in deze periode een stuk minder. Met name het wegvallen van de horeca inkomsten zijn een groot gemisvoor de vereniging. 

Om ook na deze crisis, als gezonde vereniging de draad weer op te pakken, zullen we met het oog op het toekomstbestendige verenigingsbeleid van de KNVB, de contributie derhalve blijven innen. Begin april wordt de contributie inning voor het tweede kwartaal van 2020 in gang gezet. Dat is essentieel om de vereniging financieel overeind te houden. Wij kunnen nog niet overzien wat de exacte financiële consequenties van de crisis voor de vereniging zullen zijn en de ledenvergadering heeft de contributiebedragen vastgesteld. Als bestuur willen we dit niet aanpassen, als dat juridisch al mogelijk was.

 

Juist in deze tijd moeten we als VVOG’ers  gezamenlijk de schouders er onder zetten. Niet eerder is de V van Vereniging zo belangrijk geweest. We rekenen op uw begrip en hopen dat we elkaar weer zo snel mogelijk op de Strokel mogen ontmoeten. 

Met vriendelijke groet,


Bestuur VVOG

 

 

Lees bericht

Uitnodiging afsluiting van het seizoen 2023 - 2024.

04-05-2024

Uitnodiging is voor de vrijwilligers, leden van verdienste en ere-leden van onze vereniging.

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Nieuwsoverzicht Archief