PEC Zwolle voetbalkamp bij VVOG groot succes

17 Mei 2021 / Algemeen

Bijna 90 jonge voetballertjes hebben in de meivakantie drie dagen lang meegedaan met de PEC Zwolle voetbaldagen die plaatsvonden op het prachtige sportpark bij VVOG. Tijdens deze PEC Zwolle Voetbaldagen beleefden de kinderen 3 dagen lang, dagelijks van 8:30 – 14:30 uur, voetbalplezier onder begeleiding van de gediplomeerde jeugdtrainers.

Alle kinderen mochten zich eerst omkleden om te kunnen schitteren in het vernieuwde PEC Zwolle tenue. Elke dag had een afwisselend programma. Na het aanleren van nieuwe schijn- en passeerbewegingen brachten de deelnemers de aangeleerde skills in de praktijk tijdens verschillende kleine partijvormen. Er werden naast de diverse techniek-, spel- en partijvormen nieuwe Skill Games uit FIFA 21 op het voetbalveld door de kinderen uitgevoerd. VVOG heeft met PEC Zwolle een gouden jeugd convenant overeenkomst en zo maakten de kinderen ook nog kans om gescout te worden.

Het weer zat niet altijd mee maar zelfs tijdens de pauzes stond plezier voorop! De lunch en alle tussendoortjes werden verzorgd vanuit onze eigen VVOG kantine en werden door de deelnemers op de tribunes genuttigd. Alle voetballertjes gingen trots maar voldaan naar huis met een mooie medaille. Deze PEC Zwolle voetbaldagen zijn uiterst succesvol verlopen.

Wij bedanken https://peczwolle.voetbal-kampen.nl/ voor de organisatie en Jan Jansen van onze kantinecommissie voor alle goede zorgen.

Lees bericht

Uitnodiging afsluiting van het seizoen 2023 - 2024.

04-05-2024

Uitnodiging is voor de vrijwilligers, leden van verdienste en ere-leden van onze vereniging.

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Nieuwsoverzicht Archief