Nieuwe maatregelen naar aanleiding van kabinetsbesluit afgelopen vrijdag.

15 November 2021 / Corona

Met ingang van heden gelden er nieuwe (aanvullende) maatregelen.

Dit betekent het volgende:

Publiek/ bezoekers
Publiek is tot nader bericht helaas niet meer welkom. Dit zowel bij de wedstrijden als de trainingen. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhouds professionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders. Deze laatste groep (de strikt noodzakelijke rij-ouders) moeten bij binnen locaties (de kantine) een geldig CTB tonen. Wij rekenen er op dat hier integer mee wordt om gegaan. Wij laten niet meer rij-ouders toe dan in alle redelijkheid in verhouding staat tot een team.

Binnenlocaties
Voor gebruik van de kleedkamers (binnenlocatie) op wedstrijddagen moeten spelers vanaf 18 jaar een geldig CTB tonen. Voor ons sportpark geldt dat voor het betreden van de binnenruimtes (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, sportkantine) en het buitenterras een geldig CTB getoond moet worden door personen van 18 jaar en ouder.

Aanwezigheid wedstrijden VVOG 1
Alleen voor de wedstrijden van VVOG 1 dienen alle functioneel noodzakelijk aanwezigen zich aan te melden via het contactformulier. Open dit formulier via onderstaande button. Het online aanmelden maakt het voor onze toezichthouders eenvoudiger en voorkomt discussie of teleurstelling als de toegang wordt geweigerd. Dit geldt ook voor bezoekende verenigingen.

Voor vragen over de aanmeldingen neem je contact op met secteraris@vvog.nl

MELD JE AAN

 

Kantine
De sluitingstijden voor de kantine is gelijk aan die van de horeca 20.00 uur. Dat betekent dat wij de kantine op de doordeweekse avonden tot nader bericht niet openen. Zolang er activiteiten zijn zal de kantine op zaterdag geopend zijn. Is dat anders, dan zullen wij dat op de site aangeven. Voor de rest gelden verwijzen wij naar de al eerder gecommuniceerde maatregelen op de site.

Gebruik kleedkamers seniorenelftallen
De kleedkamers blijven tijdens trainingen tot nader bericht gesloten. De spelers kleden zich thuis om.

Gebruik kleedkamers jeugdelftallen (tot en met JO-19)
Gebruik van kleedkamers is onder de huidige situatie alleen toegestaan door de spelers. Trainers/begeleiders maken geen gebruik van de kleedkamers.

 

Wij vragen alle betrokkenen je verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van de geldende regels, waaronder het betreden van binnenruimtes en specifiek het betreden van de kleedkamer. Daarnaast doen we een dringend beroep op iedereen om het de vrijwilligers van de club niet onnodig moeilijker te maken dan het al is.

Lees bericht

Uitnodiging afsluiting van het seizoen 2023 - 2024.

04-05-2024

Uitnodiging is voor de vrijwilligers, leden van verdienste en ere-leden van onze vereniging.

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Nieuwsoverzicht Archief