New York Pizza – Speler van het jaar Bokaal

19 Augustus 2022 / Nieuws van het eerste

Vanaf dit seizoen zal er uit de selectiespelers van VVOG Harderwijk een Speler van het jaar worden gekozen; de ‘New York Pizza-speler van het jaar’.

Elke competitiewedstrijd zal er door een panel van drie personen respectievelijk 3, 2 en 1 punt(en) verdeeld worden onder de selectiespelers van VVOG. Elke week is er dus een Speler van de week en uiteindelijk is er aan het eind van het seizoen een Speler van het jaar. Het panel bestaat uit een afvaardiging vanuit het Bestuur, de ZAVO en de Technische Commissie. Elke Speler van de week ontvangt van New York Pizza Harderwijk bonnen voor twee gratis pizza’s.

De Speler van het jaar wint de New York Pizza-speler van het jaar Bokaal en een mooie prijs! Ook de spelers die op de 2e en 3e plaats zijn geëindigd krijgen een prijs. Elke week worden de gegeven punten gecommuniceerd op de website bij het wedstrijdverslag en op de socials. Het klassement is te volgen op de teampagina van VVOG 1. New York Pizza Harderwijk is ook één van de nieuwe shirtsponsors van het eerste elftal. Hierover binnenkort meer.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Nieuwsoverzicht Archief