Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18 Maart 2024 / Sponsors

Op 23 maart 2024 staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda. Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk. Er zijn uiteraard mooie prijzen te winnen. En win je de 'Hole-in-one-challenge', dan ontvang je VIP-tickets voor de GP in Zandvoort (aangeboden door onze hoofdsponsor ENVIEM/ TinQ).

We hebben een mooi dagvullend programma met een heerlijk lunchbuffet en een verloting. De gevorderden onder ons kunnen deelnemen aan het golftoernooi, daarnaast zal er voor de startende golfers een clinic gegeven worden. Na de lunch bij Dorhout Mees vertrekken we naar het Businesshome van VVOG Harderwijk voor de prijsuitreiking, de wedstrijd tegen SDVB en sluiten we de dag af met een heerlijk Italiaans buffet verzorgd door Restaurant La Famiglia en een zanger.


Corien van der Meulen Ben Jansen Jeroen Jansen Bram Smit Marco Heemskerk

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief