Drost en Van der Sluijs maken het seizoen af

5 April 2024 / Algemeen

VVOG heeft twee clubmensen bereid gevonden om het seizoen af te maken. Henk Drost is een oude bekende en is al vaak zowel als speler en als hoofd- en als assistent-trainer actief geweest voor de hoofdmacht van VVOG. Hij zal tot het eind van dit seizoen het stokje overnemen nadat eerder deze week bekend werd dat Jurjan Wouda op non-actief is gezet. Drost over zijn instappen bij VVOG: “VVOG zit in een moeilijke situatie en het is altijd vervelend als je tijdens een seizoen afscheid neemt van een trainer. Ook voor Jurjan Wouda is dit vervelend, ik heb zelf ook wel eens in zo’n situatie gezeten, maar toen de tc dinsdagavond belde of ik ervoor open stond om tijdelijk in te stappen heb ik aangegeven daar voor open te staan. Ik ben een echte VVOG-man en de huidige situatie gaat mij zeer aan het hart. We gaan ons best doen om het spelplezier terug te krijgen en hopelijk komt dan de kwaliteit van de spelersgroep ook weer bovendrijven.”

Drost pakt de uitdaging samen op met Rob van der Sluijs (37). Rob is een oude bekende van de vereniging, want de voormalig prof van PEC Zwolle, Eindhoven en AGOVV speelde van 2015-2019 bij VVOG. Hij neemt de positie van Martin Doornhof over die zich solidair verklaarde aan Jurjan Wouda. Van der Sluijs: “Ik heb een hele leuke tijd gehad bij VVOG en hoop een bijdrage te kunnen leveren om de zaak weer op de rit te krijgen. Ik volg VVOG nog altijd op de voet en heb ze ook dit seizoen zien spelen en ik weet dat ze veel beter kunnen dan dat ze de laatste tijd hebben laten zien. Maar in voetbal gaat het niet alleen om kwaliteit, andere zaken zoals teamgeest en voor elkaar willen werken zijn minimaal net zo belangrijk voor een goed resultaat.”

Bestuur en TC zijn beide heren erkentelijk dat zij dit seizoen af willen maken samen met keeperstrainer Fabian Bouwman. Ook dank aan de heren Egbert Kragt, Laurens Labots en Mikey Foppen voor de flexibiliteit en extra hulp deze week bij trainingen en coaching van de A- en B-selectie van VVOG.

Lees bericht

Zaterdag is Niek Stronkhorst pupil van de week.

02-05-2024

Zaterdag 4 mei is Niek Stronkhorst pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - V.V. Pelikaan S.

Lees bericht

Manuel Hoogewoning niet door bij VVOG

30-04-2024

Manuel Hoogewoning (33) heeft de TC laten weten dat hij komend seizoen niet onder de lat zal staan bij de Groenen.

Lees bericht

Jacob de Zwaan benoemd als 'lid van verdienste' en nog veel meer jubilarissen bij VVOG!

30-04-2024

Dinsdag 23 april hebben we tijdens de ALV afscheid genomen van Jacob de Zwaan.

Nieuwsoverzicht Archief