Ambachtsbakker diamantsponsor VVOG

30 Maart 2009 / Redactie / Sponsors

Met ingang van het nieuwe seizoen sluit de Ambachtsbakker uit Spakenburg zich aan als Diamantsponsor bij de Businessclub van VVOG.De Ambachtsbakker heeft inmiddels 83 aangesloten winkels welke gevestigd zijn door heel Nederland. De aangesloten bakkers hebben een enorme passie voor het vak, bereiden hun producten met de grootste zorg, verwerken de beste grondstoffen, zijn creatief en verrassend en garanderen een unieke kwaliteit. Alleen warme bakkers die voldoen aan strenge kwaliteits- en service- eisen mogen het Ambachtsbakker keurmerk voeren. De winkels worden gekenmerkt door het unieke bronskleurige kwaliteitslogo bij de deur, de warmrode huisstijlkleur en de slogan ‘Gewoon ’t lekkerst’.

Alle Ambachtsbakkers krijgen ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Spakenburg op het gebied van de gehele bedrijfsvoering en in het bijzonder marketing. Zo worden er maandelijks promotiepakketten ontwikkeld, individuele acties vormgegeven en campagnes bedacht en uitgewerkt.

De Ambachtsbakker is geen onbekende in het amateurvoetbal. Al sinds jaar en dag zijn ze hoofdsponsor van IJsselmeervogels. Directeur Wouter de Graaf draagt echter ook VVOG een warm hart toe. ´VVOG behoort nog altijd bij de grote namen in het amateurvoetbal. Ik hoop dan ook dat VVOG komend seizoen weer op hoofdklasseniveau acteert. Met de sponsoring van VVOG willen wij in de regio Noord-West Veluwe de naamsbekendheid van het succesvolle Ambachtsbakker-concept vergroten onder de consument en de warme bakker. Een welbekende bakker uit de regio is Ambachtsbakker Schreuder met winkels in Uddel, Putten, Barneveld, Apeldoorn en Harderwijk. Zie voor meer winkels www.ambachtsbakker.nl.
Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief