VACATURES BIJ VVOG JEUGD

3 Mei 2009 / Redactie / Jeugd




door Jeugdcommissie

Aan het eind van dit seizoen vertrekken de jeugdselectietrainers voor de A1, B1 en C1. VVOG is er in geslaagd om deze plaatsen voor komend seizoen naar volle tevredenheid in te vullen met trainers waar wij alle vertrouwen in hebben.
Jaap van der Zee, jarenlang maakte hij deel uit van VVOG 1, zal komend seizoen de A junioren selectie onder zijn hoede nemen. Jaap is momenteel interim-hoofdtrainer van ’t Harde 1. VVOG is nog op zoek naar een geschikt iemand die Jaap op dinsdag en donderdag wil assisteren bij de trainingen en hem tijdens de wedstrijden wil ondersteunen bij de coaching. Ook is A1 voor komend seizoen nog op zoek voor een assistent-scheidsrechter. 
Tevens is VVOG voor komend seizoen op zoek naar een trainer en leider voor het selectieteam A2
De B junioren selectie zal komend seizoen worden getraind en gecoacht door Martin Doornhof uit Hierden. Martin is o.a. assistent-trainer geweest bij Zwart Wit ’63 en heeft enkele jaren de jeugd getraind bij de v.v. Hierden. Sieds Severein zal Martin komend seizoen gaan ondersteunen.
Voor het selectieteam B2 zoekt VVOG voor komend seizoen nog een leider.
Stephan de Bruin is weer teruggekeerd op het oude nest en gaat komend seizoen de C junioren selectie onder zijn hoede nemen. Stephan die o.a. in alle jeugdselectieteams bij VVOG heeft gespeeld is de afgelopen twee seizoenen trainer van de D pupillen bij Zwart Wit ’63 geweest en heeft vorig seizoen stage gelopen bij VVOG B1. VVOG is nog op zoek naar een assistent trainer en –coach voor de C junioren selectie. C1 is ook nog op zoek naar een assistent-scheidsrechter en een leider.
Er zijn voor komend seizoen ook nog vacatures voor het selectieteam C2. VVOG is voor dit team op zoek naar een trainer en leider. 
Mocht je geïnteresseerd zijn in één van genoemde functies neem dan contact op met Gerrit Hup, hoofd opleidingen VVOG. Tel. 0653357157.  
  
Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief