Vernieuwde website VVOG online

9 Augustus 2009 / Bestuur VVOG / Algemeen

De basis van de vernieuwde VVOG website staat online. Het kost wat moeite, maar het resultaat mag er zijn. Feit is wel dat de website nog niet af is. Komende week zullen de resterende functionaliteiten zoals een poll en voorspel & win worden geactiveerd op de website. Het kan zijn dat bepaalde zaken dus nog niet naar behoren werken of onjuist getoond worden op de website.
De afgelopen twee jaar is de website niet gewijzigd en een opfrisbeurt was nodig. Zo hebben wij als webteam veel tips gehad om de website te verbeteren, zoals het kleine lettertype en de drukke voorpagina. De website is nu breder (minimale resolutie [ignore]1024x768)[/ignore] en heeft een groter lettertype gekregen. Verder is er nu veel meer ruimte voor het plaatsen van informatie. In de loop van de week zal er meer informatie verschijnen op de website en het gebruik er van.

Mocht u nog suggesties, vragen of opmerkingen hebben, schroom niet en laat het weten via het contactformulier of mail direct naar webmaster@vvog.nl.

@vvog e-mail
Dan nog een korte mededeling voor gebruikers met een @vvog.nl e-mail adres. Mocht u niet kunnen inloggen op uw mail neem contact op via het contactformulier. Wegens een wijziging in het systeem konden de huidige wachtwoorden helaas niet behouden blijven.


Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief