Open trainingen bij VVOG voor meisjes

15 Oktober 2009 / Redactie / Jeugd

Open trainingen voor meisjes uit de omgeving Harderwijk die voetbal eens willen proberen.
Voetbalvereniging VVOG houdt op de maandag een open trainingsavond voor meisjes uit Harderwijk en omgeving. Van 18:30 tot 20:00 uur mag iedereen gratis meetrainen. Voetbal - wie kent het niet? Eén bal, twee doelen en twee teams die door samenwerking, snelheid en inzicht zo veel mogelijk proberen te scoren.

Het is de ideale formule om te leren samenwerken in teamverband, de vooroordelen over sekseverschillen overboord te gooien en de sterke punten van ieder teamlid optimaal te benutten. Erg handig voor de rest van je leven - maar in de eerste plaats is voetbal natuurlijk gewoon een heel leuke sport.

Via schoolvoetbal en introductiecursussen tijdens de gymles maken de meeste kinderen vroeg of laat kennis met voetbal. Het enthousiasme is daarbij vaak groot. Toch blijft het altijd nog een flinke stap daadwerkelijk lid te worden van een vereniging. VVOG wil die drempel verlagen en zet daarom op de maandag het hek wijd open voor alle meisjes en ouders die willen proeven van de prima sfeer bij deze voetbalvereniging. Kinderen mogen meedoen met de wekelijkse training, ouders mogen ook een balletje schieten of lekker even genieten van een bak koffie of thee in de gezellige kantine.

Dus trek die trainingskleding uit de kast en spring met de kids op de fiets of stap in de auto naar VVOG.  Bij VVOG word je met open armen ontvangen.

Aanmelden of vragen? stuur een mailtje naar wpvanpanhuis@versatel.nl

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief