Open dag bij VAN BUUREN, 27 mrt

4 Maart 2010 / Redactie / Sponsors

Traditiegetrouw organiseert Van Buuren Opleidingen ook dit jaar weer een Open Dag. Geïnteresseerd in rijlessen in verschillende categorieën en gratis proefrijden? Kom dan langs en maak meteen gebruik van scherpe aanbiedingen.Van Buuren houdt deze open dagen om de cursisten rond te laten snuffelen, kennis te laten maken met instructeurs en een indruk te geven van Van Buuren om te kijken of het aan hun verwachtingen voldoet. ‘De prijs is naast de service en kwaliteit voor veel mensen een belangrijk aspect geworden in het kiezen van een rijopleiding’ aldus bedrijfsleidster Tanja van der Zwan.

Van der Zwan: “Aangezien je voor langere tijd iets aangaat met een rijschool, zou het zonde zijn als er geen goede klik is tussen de cursist en het opleidingscentrum. Dat is ook een van de redenen dat je vrijblijvend een ritje kunt maken op een motor of in één van de vele lesauto’s die Van Buuren tot haar beschikking heeft”.

Al 46 jaar is Van Buuren een begrip als het gaat om rijopleidingen. Met inmiddels meer dan 80 medewerkers verzorgt Van Buuren in het midden en het noorden van het land naast autorijlessen, ook bromfiets- en motorrijlessen, rijopleidingen voor de vrachtwagen, touringcar en taxi en bedrijfsopleidingen als BHV, VCA, Heftruckopleidingen en nascholing voor beroepschauffeurs.

Volgens Van der Zwan moet elke rijschool zich onderscheiden. Naast kwaliteit en service zijn er nog meer onderscheidingsmogelijkheden. Van der Zwan: “Cursisten willen het liefst zo snel mogelijk  slagen. Daarom werkt Van Buuren Opleidingen met een strakke planning van theorie- en praktijklessen. Vooral bij vrachtwagen- en taxiopleidingen lijkt dit zijn vruchten af te werpen. Een vrachtwagenrijbewijs is binnen 2 tot 3 maanden te halen en een taxipas zelfs binnen 3 weken”!

Een andere categorie waar Van Buuren zich in onderscheidt is de bromfiets. Vanaf 1 maart 2010 is het verplicht om een bromfietspraktijkexamen af te leggen. Al meer dan 10 jaar verzorgt Van Buuren als enige opleider praktijklessen in meerdere provincies. “Wij zijn er helemaal klaar voor” zegt Van der Zwan, “leerlingen kunnen zelfs helmen, jassen en handschoenen kopen in onze kledingshop. Succes verzekerd”. 

De open dagen vinden plaats op 13 maart in Zeewolde en Lelystad, op 20 maart in Ermelo en op 27 maart in Zwolle. De Open Dagen duren van 10:00 tot 16:00. Degenen die zeker willen zijn van een proefrit kunnen deze reserveren via 0900 – 8262887.

Meer informatie over de Open Dagen is te vinden op www.vanbuuren.nl.
Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief