Groot BusinessEvent tijdens VVOG-DVS

2 April 2010 / Redactie / Sponsors

Op zaterdag 10 april a.s. staat “DE DERBY” van de Noord-West Veluwe op het programma: VVOG-DVS. Voor een stuk extra beleving rondom de wedstrijd organiseert de Business Club van VVOG in samenwerking met Covebo Uitzendbureau, Rabobank, Kasteel Staverden, De Zwaluwhoeve, EFMI en OMVR Lunenberg advocaten en een groot sponsorevenement.

De sponsoren worden vanaf 13.15 uur ontvangen in een grote sponsortent achter het doel nabij de kantine.
Jan-Douwe Kroeske zal de Burgemeesters en andere notabelen uit Harderwijk en Ermelo interviewen over de derby en hetgeen zich afspeelt tussen Harderwijk en Ermelo. Ook interviewt Jan-Douwe de beide trainers en is er een verloting ter dekking van de kosten van dit evenement.

Diverse sponsoren hebben belangeloos enkele mooie leuke prijzen ter beschikking gesteld, zoals:
-    een 2-daagse reis naar Krakau voor 2 personen (beschikbaar gesteld door Covebo Uitzendbureau)
-    een exclusief diner voor 2 personen bij Brasserie Staverden (beschikbaar gesteld door Kasteel Staverden)
-    een arrangement bij de Zwaluwhoeve (beschikbaar gesteld door De Zwaluwhoeve)
-    de gesigneerde wedstrijdbal (beschikbaar gesteld door EFMI)
-    Messi-live: twee kaarten voor een thuiswedstrijd van FC Barcelona in het najaar van 2010 (beschikbaar gesteld door OMVR Lunenberg advocaten & Kasteel Staverden)

Tijdens het gehele evenement zal Gerrit Ruitenbeek van L&G Support zorgen voor de muzikale ondersteuning. Na afloop van de wedstrijd is er een BBQ-buffet, zodat onder genot van een hapje en een drankje nog even kan worden teruggekeken op een hopelijk enerverende wedstrijd.

Wij verwachten dan ook dat het een heel gezellige dag gaat worden en hopen op uw komst. Bij deze uitnodiging ontvangt u tevens de toegangskaart(en), deze heeft u nodig voor de toegang tot de sponsortent. Mocht u een relatie of partner mee willen nemen, dan is hij/zij van harte welkom. Ook de kinderen zijn ook van harte welkom, want tijdens VVOG-DVS zullen er vele extra activiteiten zijn voor de jeugd (Telstar penalty bokaal, Everto-ijsjes, springkussen, spandoeken maken, etc)

Voor de goede orde en de planning van het BBQ-buffet stellen wij het zeer op prijs als u zich uiterlijk donderdag 8 april opgeeft bij Peter Bensing, e-mail: p.bensing@kabelfoon.nl. Meld eventuele gasten (zakelijk relaties, partner, etc) ook even aan bij Peter Bensing.

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief