Nieuws rond de A-selectie

3 Mei 2010 / Bestuur VVOG / Algemeen

Zaterdag 01 mei heeft opnieuw een speler zijn jawoord gegeven om het komend seizoen voor VVOG uit te komen. Dit betreft de 23-jarige Jelmer Dijkstra. Hij komt momenteel uit voor de zondag hoofdklasser Be Quick 1887 uit Groningen.

Deze club is nog volop in de race om een plaats in de nieuw te vormen topklasse. Jelmer Dijkstra gaat ter afronding van zijn opleiding bij een bedrijf in Nijkerk stage lopen en gaat in die omgeving dan ook wonen.
Jelmer Dijkstra is een multifunctionele speler. Hij kan op diverse posities op zowel het middenveld als achterste linie goed uit de voeten. Hij heeft onder meer voor de betaalde voetbalorganisaties Heerenveen en Cambuur gespeeld. Wij wensen Jelmer Dijkstra heel veel (voetbal)plezier en succes toe bij onze vereniging.

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief