Stand van zaken ''VVOG in opmars'

4 April 2011 / Redactie / Algemeen

Zoals eerder op deze website gemeld zijn we vanaf januari met een aantal werk- en klankbordgroepen hard aan het werk om met aanbevelingen te komen om VVOG weer nieuwe impulsen te geven. Het is hartverwarmend te constateren dat veel VVOG’ers bereid zijn hieraan enthousiast een bijdrage te leveren. Inmiddels is een groot aantal suggesties aangeleverd.Hieronder ook een aantal ideeen die nog intensieve bestudering behoeven alvorens deze in concrete adviezen kunnen worden vastgelegd. De planning is dat de stuurgroep “VVOG in Opmars” eind april haar eindverslag zal afronden. Medio mei zal in een algemene leden vergadering het eindverslag worden toegelicht en zal een aantal besluiten op aanbevelingen worden gevraagd. Het eindverslag zal tijdig voor leden opvraagbaar zijn.

Namens de stuurgroep
Herman Dekker (vz)
Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Nieuwsoverzicht Archief