Nieuws van het technisch front

29 Mei 2011 / Redactie / Algemeen

In verband met het vertrek van de huidige trainer-coach van het 2e elftal respectievelijk trainer van de B-selectie Sander Goossensen naar EFC ’58 waren wij genoodzaakt op zoek te gaan naar een waardige opvolger. Die zoektocht heeft (veel) tijd en energie gekost.

Vindt maar weer een trainer die op een goede/juiste manier inhoud kan/wil geven aan de door de vereniging gestelde doelstellingen/uitgesproken ambities met betrekking tot het 2e elftal/B-selectie en die ook nog past binnen de daarvoor beschikbare financiële middelen. In nauwe samenwerking tussen de TC en het bestuur is de zoektocht met succes afgerond. Wij hebben overeenstemming bereikt met Michel Kakisina om het komende seizoen de B-selectie/2e elftal onder zijn hoede te nemen.

Michel Kakisina is nu trainer-coach van de A1 van Zwart Wit 63. Als trainer-coach is hij onder meer werkzaam geweest bij Quick ’20 uit Oldenzaal, DTC ’07 uit Tilligte en bij Enschedese Boys. Als voetballer was hij actief bij onder meer de Zwolse verenigingen CSV ’28 en HTC en het Hengelose Achilles ’12. Wij wensen de 37 jarige in Harderwijk wonende Michel Kakisina het komende seizoen veel succes en (voetbal)plezier bij onze vereniging.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief