Tijn Lodder is pupil van de week!

15 Maart 2012 / Redactie / Algemeen

Ik ben Tijn Lodder ik ben 8 jaar en zit al 4 jaar op voetbal, ik ben bij de dolfijntjes begonnen. Ik vind voetbal heel erg leuk omdat het een groot spektakel is en een leuk spel. Je kunt heel hard tegen de bal aan trappen en het is leuk om met elkaar te voetballen. Ik speel nu in de F2 als verdediger, maar zou ook wel een keer aanvaller willen zijn. De andere jongens in mijn team vinden dat ik goed kan verdedigen en dat ik heel hard kan rennen en schoppen tegen een bal. VVOG vind ik een leuke en een goede club.

Mijn favoriete club is FC Twente en mijn favoriete speler is Luuk de Jong. Toen Twente in 2010 landskampioen werd ben ik met mijn vader naar Enschede geweest. We hebben de wedstrijd gekeken, toen we terugreden kwamen we op de snelweg de spelersbus tegen. De bus ging stoppen en wij gingen met de auto ook stoppen. De spelers gingen uit de bus en lieten de schaal zien. Er was ook allemaal vuurwerk.

Als ik thuis ben dan vind ik het leuk om buiten te spelen en stunts te doen met mijn crossfietsje. Ook vind ik het leuk om buiten te voetballen of met playmobil te spelen.  Als ik televisie kijk, kijk ik naar Zapp sport.

Als ik later groot ben wil ik prof voetballer worden of rapper.

Ik vind het heel leuk dat ik pupil van de week ben, want dat ben ik nog nooit geweest.

VVOG  Berkum wordt 2 – 0

.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Nieuwsoverzicht Archief