Teamleiders meld je aan!

18 Augustus 2012 / Bestuur VVOG / Algemeen

Er zijn nog veel teamleiders die zich nog niet voor het beheer van de teampagina's op de site hebben aangemeld.  

Teamleiders of beheerders die graag de teampagina voor aankomend seizoen willen beheren kunnen zich vanaf nu aanmelden.

Waarom een eigen teampagina beheren?
De teampagina’s zijn een handig communicatiemiddel voor alle teamleden. Door middel van het plaatsen van eigen nieuwsberichten en een overzicht van het actuele programma is het team volledig op de hoogte. Daarnaast is het onder andere mogelijk om een eigen gastenboek, fotoalbum, wedstrijdverslagen en uitgebreide statistieken bijhouden.

Wie dient zich aan te melden voor de teampagina?
Overwegend zijn dit de begeleiders als leiders en trainers van het team. Meerdere beheerders kunnen zich aanmelden voor de teampagina om zodoende gezamenlijk de pagina actueel te houden. Spelers krijgen een eigen account via de beheerders van de teampagina. Spelers hoeven zich dus niet aan te melden.

Nog meer voordelen?
De wedstrijden en uitslagen worden door de redactie toegevoegd, evenals veld en kleedkamerindeling. Daarnaast is de teampagina ideaal om de rest van de vereniging op de hoogte houden met de vorderingen van het team. Speciale ontwikkelingen kunnen tevens door de redactie op de voorpagina worden geplaatst van de website. Verder is er geen technische kennis nodig voor het beheren van de website

En nu?
Om de teampagina te beheren dien je eerst een account aan te maken via www.vvog.nl/aanmelden. Kies daarbij voor de optie “ik ben teamleider” en kies het gewenste team. Het account zal eerst worden geverifieerd door de webmaster, daarna ontvang je een mail met de bevestiging van de account waarna je direct aan de slag kunt.

Indien je verder nog vragen hebt over de teampagina’s neem dan contact op met de webmaster via het contactformulier: www.vvog.nl/contact/webmaster.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Hung
04-10-2013 22:46:45

Ziet er heel goed uit! Volgens mij reden jullie het helmaeal! Mocht je toch nog willen samen werken met laat het weten!?

Nieuwsoverzicht Archief