VVOG-DVS de derby in de hoofdklasse C

19 September 2012 / Redactie / Nieuws van het eerste

We kijken er elk seizoen weer reikhalzend en met een gezonde wedstrijdspanning naar uit. Want een aparte wedstrijd dat is het: VVOG-DVS !.

 

 

Voorbeschouwing Hoofdklasse C. Zaterdag 22 september 2012.

VVOG kreeg afgelopen week een grote kater te verwerken door een 6-0 nederlaag bij Sparta Nijkerk.

VVOG stond na 20 minuten al met tien man na het wegsturen van Terence ten Brink en brak definitief op het moment dat Sparta tussen de 40e en 45e minuut de 2-0 en 3-0 liet aantekenen.

Koploper ONS Boso Sneek had het moeilijk tegen het bezoekende HZVV maar wist uiteindelijk door een strafschop in de slotfase de winst binnen te slepen.

DVS ’33 deelde met NSC de punten en daar was NSC het  meest gelukkig mee, zoals trainer Wim Kroes aangaf.

WHC boekte haar eerste overwinning van dit seizoen. Toch wel verrassend versloegen zij titelkandidaat SVZW uit Wierden. Ook Staphorst verraste met een overwinning op ACV.

De start van het seizoen voor Harkemase Boys is moeizaam. Ook nu nog geen overwinning. Uit bij Nunspeet werd het een gelijkspel.

Flevo Boys tenslotte won met het kleinst mogelijke verschil van Berkum.

 

Speelronde 4 (1e periode)

 

V.V.O.G. – DVS ‘33

Zaterdag wacht voor VVOG de kraker tegen DVS ’33 uit Ermelo. Vorig seizoen won VVOG de uitwedstrijd met 0-2 en verloor de slotwedstrijd van het seizoen thuis.

DVS heeft een goed voetballend elftal en heeft volgens trainer van ’t Hof te weinig punten behaald ten opzichte van  het vertoonde veldspel. Twee gelijke spelen en een verliespartij is te mager voor het ambitieuze DVS ’33.

VVOG zal het zaterdag zonder Terence ten Brink moeten stellen. Hij kreeg zaterdag een directe rode kaart en is dan ook voor a.s. zaterdag geschorst. We zijn benieuwd of VVOG de klap te boven is gekomen van de nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Sparta Nijkerk. DVS lijkt een ideale tegenstander om dit te herstellen. Beide ploegen zullen vol voor de winst gaan en de verwachting is dat het een spannende en enerverende pot voetbal zal worden. De wedstrijd staat onder leiding van de heer B. Augustin.

We zullen het a.s. zaterdag zien.

 

ACV – Nunspeet

Ondanks het verlies van afgelopen zaterdag is de thuisspelende ploeg de favoriet in de thuiswedstrijd tegen Nunspeet. De verwachting is dan ook dat de Assenaren de drie punten in eigen huis houden.

 

Berkum - Staphorst.

Staphorst is verrassend goed gestart deze competitie. Ook Berkum was goed gestart maar zij leden afgelopen zaterdag de eerste nederlaag bij Flevo Boys. De einduitslag bij deze streekderby zal niet ver van een gelijkspel afliggen.

 

Harkemase Boys – Sparta Nijkerk

Harkemase Boys had zich een betere seizoensstart voorgesteld dan het ene punt dat tot op heden is binnengehaald afgelopen zaterdag tegen Nunspeet. Sparta Nijkerk daarentegen draait goed en deed afgelopen zaterdag een flink portie zelfvertrouwen op na de winst tegen VVOG. De boys moeten veel beter voor de dag kunnen komen. Het thuisvoordeel zal een puntje opleveren. Harkemase Boys blijft een vraagteken. 

 

H.Z.V.V. – Flevo Boys.

HZVV doet het als debutant goed in de hoofdklasse. Afgelopen zaterdag verloor men op het nippertje van ONS Sneek door een strafschop in de slotfase van de wedstrijd. Ondanks het thuisvoordeel schatten we Flevo Boys iets hoger in. De drie punten gaan mee terug naar Emmeloord.

 

N.S.C. – W.H.C.

Heeft WHC het lek boven. We zullen het zaterdag zien in de wedstrijd tegen het verrassend goed voetballende NSC uit Nijkerk. De brigade van trainer Wim Kroes komt tot op heden goed voor de dag. Een gelijkspel aanstaande zaterdag zal als een overwinning worden begroet door NSC.

 

SVZW – ONS Boso Sneek.

Een wedstrijd tussen twee ploegen die bol staan van de ambitie om naar de topklasse te promoveren.

Beide ploegen zijn goed gestart al moest SVZW afgelopen zaterdag zijn meerdere erkennen in Wezep bij WHC.  Het thuisvoordeel zal waarschijnlijk beslissend worden waardoor SVZW de drie punten in eigen huis kan houden.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief