Highlights uitslagen en standen per 1 oktober 2012

1 Oktober 2012 / Redactie / Algemeen

De dames scoren overall wederom goed. VVOG 2, de B1, C1, D3, D6, F6 gingen onverminderd door met winnen. De F1 liet 2 punten liggen.

Dames.
De dameselftallen scoren bovengemiddeld. Het 2e, 3e en de meisjes B bekleden topposities en ook de overige elftallen draaien gewoon goed mee.
 

Senioren.
Bij de senioiren doen het 2e en het 9e en 11e het heel goed. Het 2e staat op een 2e plaats en het 9e staat bovenaan, het 11e staat op een 3e plaats. Het 3e en 5e draaien net onder de top mee en voor het 4e, 6e, 8e en 10e gaat het nog moeizaam. Kop op mannen, zaterdag weer nieuwe kansen !.

A-junioren.
Ai, dat is jammer. Ze verloren zaterdag tegen Spero terwijl net de winning mood er in zat. Door het verlies zakken de mannen van trainer John Dooijewaard naar een 6e plaats. Zaterdag staat dus weer een belangrijk duel op het programma tegen WVC dat 2 punten meer heeft dan onze jongens.

B-junioren.
Tja, wat kunnen we zeggen over de B1. Volle winst uit 5 duels, 18 doelpunten voor en slechts 6 tegen. Geweldig. Ook de B2 en de B3 draaien goed mee. De B4 heeft de draai nog niet gevonden. Ze kregen afgelopen zaterdag een zware nederlaag te verduren. We hopen dat de mannen van Wim-Paul Donkers het tij kunnen keren.
 

C-junioren.
Wat voor de B1 geldt, geldt zelfs nog een ietsiepietsie meer voor de C1. Ook volle winst uit 5 duels maar met een nog beter doelgemiddelde van 27!!! voor en 3!!! tegen. De mannen van trainers Ramazan Pinarbasi, Wale Bankole en leider Bernard van Straten scoren dus maximaal en dat betekent diep respect. Ook de C5 heeft de volle winst behaald, met een doelsaldo van 25 voor en 4 tegen maar daar is IJVV nog weer beter want die vonden het net al 44 keer in 4 duels (pff, je kan ook overdrijven). De C3 draait ook gewoon goed, ze verloren tot nog toe slechts 1 duel en staan op een 4e plaats. De C4 en C6 moeten hun ritme duidelijk nog vinden maar een overwinning kan veel bijdragen om het zelfvertrouwen op te krikken. Aanstaande zaterdag moet dat dan maar gebeuren.

D-pupillen.
Ja, kijk, daar hebben we de D6. Er zijn altijd jongens die baas boven baas zijn. Met 50 doelpunten voor uit 4 wedstrijden (dat is dus gemiddeld bijna 13 doelpunten per wedstrijd!!) en 3!! tegendoelpunten zijn zij de absolute nummer 1. Complimenten aan de jongens en de begeleiders. De D3 doet het ook heel goed. Volle winst uit 4 duels met 22 doelpunten voor en slechts 3 tegen maar met de D3 van Sparta Nijkerk daar net voor omdat die meer scoren. De overige D-pupillen moeten nog verder op stoom komen. Komt goed, de competitie is nog maar net begonnen.
 

E-pupillen.
De E-1 draait net onder de top goed mee. De overige E-pupillen kunnen winst aanstaande zaterdag goed gebruiken.
 

F-pupillen.
Jammer, er kwam een einde aan de zegereeks van de F1. Tegen Zeewold moesten ze genoegen nemen met een gelijkspel maar behielden wel de nummero uno positie. Goed zo jongens. Ook de F6 draait bovenin mee met volle winst maar ook hier heeft Sparta Nijkerk F8 een iets beterdoelgemiddelde. Ook de overigen Fjes verzamelen dapper hun puntjes.
 

G-voetbal.
Petje af voor de beide jeugdelftallen want die wonnen allebei. Dat gold niet voor de senioren, ze verloren van de koploper en hebben nu 2 punten uit 3 wedstrijden. Maar dat gaat natuurlijk zaterdag veranderen want de mannen zijn gebrand op een overwinning.

Wil je alle uitslagen en standen per 1 oktober zien ?. klik dan hier

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief