Een verdrietige schoonmaakploeg ?. Dat kunnen we niet hebben.

5 Oktober 2012 / Redactie / Algemeen

De mannen van de schoonmaakploeg waren afgelopen maandag verdrietig door de trieste aanblik die kleedkamer 24 bood. Laten we ze even helpen!.

Ze doen het graag en de koffie en maandagmorgen grappen en anekdotes zorgen voor een fijne sfeer. Meestal zijn de kleedkamers ook keurig achtergelaten,  maar soms komt het nog voor dat ze bijkans in huilen uitbarsten als het lijkt alsof er een orkaan door het kleedgebouw heeft gewoed. Daarom speciaal even om het plezier van deze mannen op maandagmorgen te garanderen, aan jullie het verzoek om even wat bijzondere aandacht te geven aan het schoon achterlaten van je kleedkamer. Je doet er jezelf, ons en deze noest werkende vrijwilligers een enorm plezier mee.

Zo iets dus cheeky

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief