Nieuwbouw kleedkamers

30 Januari 2008 / Redactie / Algemeen




Door: Stichting accomodatie VVOG

UITNODIGING

Zaterdag 16 februari 2008 om 13.00 uur is het dan zover: het nieuwe kleedkamercomplex wordt feestelijk geopend door de wethouder van sportzaken van de gemeente Harderwijk, dhr. R. Daamen. Vanaf dat moment worden 10 nieuwe kleedkamers in gebruik genomen en worden de zes kleedkamers ‘op het bergje’ op non-actief gesteld.

We willen van de gelegenheid gebruik maken om alle bouwers, geldverstrekkers, waaronder de gemeente Harderwijk, Rabobank Stimuleringsfonds en de Stichting ter voorkoming van bedelarij en natuurlijk niet te vergeten alle vrijwilligers van harte te bedanken.

Stichting Accommodatie VVOG

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief