Datum en agendapunten Algemene Ledenvergadering bekend

10 Oktober 2012 / Bestuur VVOG / Algemeen

De Algemene Leden Vergadering van VVOG wordt gehouden op woensdag 12 december en staat bol met interessante agendapunten

 

 

 

Op deze Algemene Leden Vergadering zullen we het hebben over de plannen voor het clubgebouw en de sponsorruimte, praten we over de vraag hoe het nu eigenlijk gesteld is met de uitvoering van het beleid zoals dat keurig is opgeschreven in VVOG in Opmars.

En, ook leuk, zullen we de uitslag bekend maken voor het nieuwe VVOG logo dat we gaan kiezen.

 

 

En verder, uiteraard het vaststellen van de jaarrekening voor het seizoen 2011-2012.

Regeren is ook vooruitzien, dus zullen we ook vast de begroting voor het seizoen 2013-2014 ter goedkeuring aan de leden voorleggen.

En wellicht dat we ook nog te spreken komen over het vrijwilligersbeleid- en beheer.

Kortom, alle reden voor onze leden om d'r bij te zijn. De vergadering begint om 20.00. Wees welkom  en laat je stem horen !.

  

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief