Highlights van de afgelopen zaterdag

7 November 2012 / Redactie / Algemeen

Het negende beleeft ongekende glorietijden en wonnen ook hun 7e duel. Wat er nog meer gebeurde ?. Ik zou zeggen, beleef het mee

Door die winst staat het negende nu stijf bovenaan. Geen wonder, want ze hebben inmiddels een heel legioen aan talentvolle en ervaren spelers.

A-junioren.
Ja, ons vlaggenschip van de jeugd,   die zitten me daar toch in een flow. Na de 2-1 winst op DTS, volge de 0-2 winst op DOVO uit en afgelopen zaterdag de 2-0 winst op SDVB. Door die resultaten staan de mannen inmiddels op een 3e plaats. Applaus voor je zelf mannen. Wij zijn er in ieder geval groots mee.

B-junioren.
Van de B1 was er al een beeldverslag. De B3 moest z'n meerdere erkennen in koplopter Lelystad en verloor met 1-3. Zij zijn nu goed voor een plaats in de middenmoot.

C-junioren.
Na twee achtereenvolgende nederlagen vocht de CD1 zich terug een weg omhoog en won met maar liefst 4-0 tegen Nunspeet. Daardoor verkleinde de achterstand op de twee koplopers met één punt.
De C2 won met 0-2 bij Vaassen en nemen nu de 5e plaats in. Zaterdag liggen er opnieuw kansen tegen het twee plaatsen lager staande Wapenveld.
Het was de C4 zaterdag weer niet gegund om behalve die stromende regen ook nog de punten in Harderwijk te houden. Met 1 punt uit 6 wedstrijden zijn ze nu lantaarndrager. Maar zaterdag geldt weer "een nieuwe rond en nieuwe kansen" . Tegen stadsgenoot Zwart-Wit breekt misschien wel weer eens de zon door voor de jongens.
De C5 doet het gewoon keigaaf. Afgelopen zaterdag met 7-0 gewonnen en samen met IJVV boven aan.

D-pupillen.
De D3 van Jacqueline Wels en Jacques Bäumer strijd ook bovenin mee. Drie wedstrijden gespeeld en de volle winst brengt ze samen met Sparta Nijkerk helemaal bovenaan.
Na de 0-10 winst op Zeewolde beleefde de D5 afgelopen zaterdag het tegenovergestelde en kwamen ze met afgezakte kousen en hangende oren terug uit Stroe na een 9-0 nederlaag. Hé boys, niet getreurd. Zaterdag d'r gewoon weer tegen aan.
Net als de B1 leed ook de D6 het eerste puntenverlies met een 2-2 gelijkspel tegen VVOP maar staan ze nog steeds 4 punten los van de nummer 2.

E-pupillen.
De E1 wist in een spannende wedstrijd in en tegen Lelystad met een 2-3 winst huiswaarts te keren en staan daardoor nu op een gedeelde 5e plek. Zaterdag staat de topper thuis tegen DVS op het programma, die op een 2e plaats staan met 5 punten voorsprong.
 

F-pupillen.
Ook de F1 wist met een 2-3 winst uit Ermelo terug te keren en staat nu 2e net  met 2 punten minder dan SDCP.  De F2 doet het ook erg goed, Zij wonnen met 7-2 bij VVOP en bezetten nu een 3e plaats. Met de F3 gaat het heel wat minder. Het lukt maar niet om die voorlaatste plaats te verlaten maar zaterdag gaan ze opnieuw een poging wagen.

De dames.
Het 2e en 3e damesteams doen het gewoon hartstikke goed. Beide teams wonnen afgelopen zaterdag weer. Ook de meisjes B1 gaan als een speer en die staan ook gewoon helemaal boven aan. Top of the bill dus. Ook de andere meidenteams doen enthousiast mee.

 

 

 

 

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief