NIEUWE SELECTIETRAINERS VVOG - JEUGD

17 Februari 2008 / Redactie / Jeugd




Door: Jeugdcommissie

Bij de jeugd zijn er voor het komende seizoen twee trainers vastgelegd voor de jeugdselectieteams. Bij de D - jeugd is Bertus Hagen aangesteld als opvolger voor Cor Klaassen die wel actief blijft bij de jongste jeugd.

Bertus is een echte clubman, hij heeft vanaf zijn 8e jaar bij VVOG gespeeld. Nadat hij alle jeugdselecties had doorlopen werd hij in het seizoen ’84/’85 toegevoegd aan de 1e selectie van VVOG. Uiteindelijk belande hij in dat seizoen in het 2e elftal van VVOG. Na een beenbreuk, toen hij 24 jaar oud was, kon hij nooit meer op het hoogste niveau terugkomen. Jaren heeft hij nog gespeeld in een recreatie team. Ook komen we hem nog regelmatig tegen in een zaalvoetbal team. Nu na de actieve voetbal loopbaan vindt hij het leuk om met de D jeugd aan de slag te gaan. Hij vindt het vooral belangrijk om deze jonge groep techniek bij te brengen. De D1 heeft ook zijn voorkeur omdat dit de jongste leeftijdgroep is die op een “heel”veld uitkomt en daar alle voetbalspelregels van toepassing zijn.

Voor de A1 selectie is Henk Drost aangesteld voor het komende seizoen. Henk hoeft eigenlijk geen introductie. Ook hij is een schte VVOG-er Hij heeft bij VVOG al een geweldige loopbaan achter de rug. Onder meer als speler en later als trainer van de zaterdag 1 selectie.
Henk is blij om een bijdrage te kunnen leveren aan de opbouw bij de jeugd van VVOG. Hij wil jongens individueel beter maken om de grote stap van jeugd naar de 1e of 2e selectie beter te kunnen maken.
“Het is ook prettig om eens een jaar in de luwte te kunnen werken na vele hectische jaren als hoofdtrainer bij een club”aldus Henk.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief