Assistent trainer Henri Brink en VVOG verlengen contract

22 December 2012 / Redactie / Algemeen

We zijn er zeer gelukkig mee dat na Dwight, ook assistent trainer Henri Brink heeft aangegeven graag zijn contract bij VVOG te willen verlengen.

Het is een mooi stel en hij straalt van oor tot oor. Assistent trainer Henri Brink is zichtbaar gelukkig met de combinatie van de groep en Dwight Lodeweges. Hij heeft gezien dat de groep in voetballend opzicht  en qua spelopvatting volwassener is geworden en ziet dat die groei nog verder kan worden ontwikkeld. Hij is daarom blij dat hij verder inhoud mag geven aan dit proces. En dat geldt evenzeer voor ons. Veel succes verder Henri.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief