Zaterdag 1 wint het Acerbis Oliebollentoernooi 2012

2 Januari 2013 / Evenementencommissie / Algemeen

Afgelopen zaterdag 29 december streden 19 teams om de Acerbis cup voor het traditionele oliebollentoernooi.

In een spannende finale tussen Zaterdag 1 en Zaterdag 2 kwam Zaterdag 1 als winnaar naar voren door het beter nemen van strafschoppen.

Dit alles gebeurde in een gezellige ambiance waarbij versgebakken oliebollen en appelbeignets gretig werden afgenomen ’s Avonds werd onder leiding van veilingmeester Reijer Schuurkamp op diverse veilingartikelen geboden waarvan de opbrengst gaat naar een algemene bestemming binnen de vereniging.

De avond werd vervolgens in een gezellige en feestelijke stemming afgesloten. Al met al kan er worden geconstateerd dat het een zeer geslaagde dag was en dat dit zeker volgend jaar een vervolg zal krijgen.


 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief