VVOG start 2013 met een gelijkspel tegen ACV

13 Januari 2013 / Redactie / Nieuws van het eerste

VVOG - ACV bleef zoals die begon 0-0 . Dit betekende al weer het zesde gelijkspel van deze competitie voor de brigade van trainer Dwight Lodeweges.

VVOG moest het vandaag stellen zonder de geblesseerde Jeremy de Graaf die nog niet helemaal hersteld was van een blessure vorige week opgelopen in de warming up van de oefenwedstrijd tegen ASWH. Dat was een gevoelige aderlating voor VVOG. VVOG startte nu met Lars Kerver op rechts en Rick Boersma op de linkervleugel. VVOG kwam goed uit de startblokken. In de vierde minuut testte Tim Brockhoff doelman Marcel Groothoff maar deze liet zien dat hij er deze middag goed bij zat en tikte de bal net over zijn doel. In de negende minuut moest doelman Groothoff alweer in actie komen door ver uit zijn doel te komen en de bal weg te koppen. Die kwam echter voor de voeten van Niels Nijveld, die het eens van vijftig meter probeerde en bijna succes had, maar ook deze keer was Groothoff alert en tikte wederom de bal net over de lat.

De eerste helft verliep verder zonder veel hoogtepunten. Beide ploegen probeerden verzorgd te spelen en naarmate de eerste helft vorderde kwam ACV iets meer in de wedstrijd. Dit kwam hoofdzakelijk omdat VVOG de linies niet kort hield. ACV scoorde nog wel maar dit was duidelijk in buitenspel positie Het spel van VVOG was in de tweede helft veel beter verzorgd. VVOG startte ook nu weer voortvarend en er kwamen nu ook meer kansen. De grootste was voor Rick Boersma. Hij schoot goed in maar ook nu was keeper Groothoff alert. Ook de ingeschoten rebound door Lars Kerver was een prooi voor de ACV keeper.

Trainer Dwight Lodeweges ging voor de overwinning en liet dat ook zien in de wissels. Aanvaller Hein Kort kwam in het veld voor Terence ten Brink. Ook Rocco Keizer werd ingebracht en dit ging ten koste van Dada Bugera. De grootste kans was voor Dennis van Vuuren die zijn kopbal van de doellijn gehaald zag worden door één van de ACV verdedigers. Een als voorzet bedoelde bal van Lars Kerver belandde kort daarna bovenop de deklat boven keeper Groothoff In de tweede helft kroop VVOG eenmaal door het oog van de naald. Mark Marring ontsnapte aan het oog van de verder soevereine verdediging van VVOG maar hij schoot de bal over Reinier Romkes naast het doel.

In de 78e minuut kwam Kerim Tasdan nog in het veld voor Rick Boersma. In de slotfase werd Dennis van Vuuren ook nog naar het front gestuurd maar ook dit baatte niet meer. Uiteindelijk bleef het 0-0 in deze door scheidsrechter Dijkstra goed geleide uiterst sportieve wedstrijd. VVOG had meer verdiend maar wist het veldoverwicht niet in doelpunten om te zetten. Volgende week speelt VVOG als de weersomstandigheden het toelaten wederom een thuiswedstrijd en komt Staphorst naar sportpark “de Strokel”.

Geel: Arjan van der Velde (ACV)

Opstelling V.V.O.G. Reinier Romkes Lennard van den Brink,Dennis van Vuuren, Martijn Duits,Niels Nijveld Rick Boersma (78/Kerim Tasdan), Sam Doeve,Tim Brockhoff Lars Kerver, Dada Bugera (66/Rocco Keizer),Terence ten Brink (62/Hein Kort)

Foto's en nabeschouwing VVOG - ACV

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou!

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.