VVOG tevreden met punt in thuiswedstrijd tegen Staphorst.

24 Februari 2013 / Redactie / Nieuws van het eerste

V.V.O.G. was achteraf het meest tevreden met het gelijke spel in de thuiswedstrijd tegen Staphorst.

Uiteindelijk eindigde het duel na een turbulente week (afscheid van Dwight Lodewegs aan het einde van het seizoen) evenals de uitwedstrijd in een gelijkspel.
V.V.O.G. begon de wedstrijd met Martijn Duits op de bank. Hierdoor stond Kerim Tasdan in de basis.

Beide ploegen streden vol voor de winst. Staphorst stoorde V.V.O.G. al zeer snel waardoor de achterhoede veelal de lange bal moesten hanteren welke veelal niet aankwamen.
Inn de 7e minuut ging Lars Kerver goed door maar werd nog net op tijd afgestopt  door de Staphorster verdediging.
In de 10e minuut een mooi schot van de levensgevaarlijke Roy Stroeve. De bal ging net over.
Bij deze aanval liep Kerim Tasdan een blessure op en moest het veld verlaten. Martijn Duits kwam voor hem in het veld.
Het tweede deel van de eerste helft was voor Staphorst. Met  agressief en fris voetbal bestookten zij het doel van Reinier Romkes. Deze liet ook vandaag weer zien een betrouwbare doelman te zijn.
In de 35e minuut kwam Staphorst toch op voorsprong. Uit een voorzet van Frank Kuurman kopte Martijn Brakke goed in en de bal ging nog via de vingertoppen van Reinier Romkes in de goal.
In de minuten daarna had V.V.O.G. het geluk dat en Reinier Romkes en de paal een tweede doelpunt van Staphorst in de weg stond. Er speelden zich chaotische taferelen af voor de goal van V.V.O.G.

Een minuut voor rust kwam V.V.O.G. toch naast Staphorst. Lars Kerver  kreeg de bal vanuit een kluts mee en legde daarna goed af op Rocco Keizer en deze schoot de 1-1 binnen.

Na rust kwamen de ploegen ongewijzigd terug. Staphorst pakte de wedstrijd zoals voor de rust. V.V.O.G. moest terug en de bal lag al na drie minuten in het netje. V.V.O.G. had geluk dat het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. V.V.O.G. werd vooral  op agressiviteit afgetroefd en het middenveld had de grootste moeite om overeind te blijven.
Een doelpunt kon dan ook niet uitblijven. Een voorzet van de rechterkant kwam bij de tweede paal waarna de bal werd terug gekopt in de doelmond . in eerste instantie redde Dennis van Vuuren nog op de doellijn maar de inzet van Ewald Koster was voor V.V.O.G. te machtig en de 1-2 werd aangetekend in de 51e minuut.
Staphorst kreeg daarna nog diverse mogelijkheden om de wedstrijd in het slot te gooien maar er werd gefaald in de afwerking of Renier Romkes lag weer eens in de weg.
Twintig minuten voor tijd greep Dwight Lodeweges in. Dada Bugera kwam in het veld voor Tim Brockhoff. Terence ten Brink al in het veld gekomen voor Rick Boersma.
V.V.O.G. greep vanaf dat moment het initiatief en kreeg kansen. Weliswaar moest er goed opgelet worden bij de counters van Staphorst maar verdedigend zorgden Martijn Duits, Lennard van den Brink en Niels Nijveld en natuurlijk Reinier Romkes  dat de deur op slot zat.

De offensieve wissels brachten uiteindelijk succes. Lars Kerver werd op links weggestuurd  en  schoot de bal hard en laag voor.  Rocco Keizer kon er net niet bij maar hij hield zijn directe tegenstanders dusdanig bezig dat Jeremy de Graaf bij de tweede paal kon intikken en de 2-2 op het scorebord brengen.

Na 93 minuten floot de uitstekend leidende scheidsrechter Oussuren af. Hij leidde het duel soeverein en hield de gele kaarten op zak. Volgende week speelt V.V.O.G. weer een thuiswedstrijd en dan komt WHC uit Wezep op bezoek.

35e minuut 0-1 Martijn Brakke
45e minuut 1-1 Rocco Keizer
51e minuut 1-2 Ewald Koster
84e minuut 2-2 Jeremy de Graaf

Opstelling V.V.O.G.
Reinier Romkes
Lennard van den Brink, Kerim Tasdan (13/Martijn Duits)Dennis van Vuuren,Niels Nijveld
Tim Brockhoff (70/Dada Bugera) Rick Boersma (56/Terence ten Brink), Sam Doeve
Jeremy de Graaf, Rocco Keizer. Lars Kerver.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou!

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.