Gezellig en vol thuisprogramma op de VVOG velden

8 Maart 2013 / Redactie / Algemeen

Maar liefst 26 thuiswestrijden worden er morgen gespeeld. En niet de minste duels, wat dacht u van de kampioensrace van het 2e om 11.45

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, de mannen van het 2e staan vijf punten los van DTS en moeten morgen tegen Zeewolde 2.

Trouwens, met uitzondering van het 1e en het 3e spelen alle senioren thuiswedstrijden.

En, hoedje en petje af voor de scheidsrechterscoördinator want achter alle wedstrijden zie je al de namen van de scheidsrechters staan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan gaat ook de A1 (gesponsord door PERSPECTIEF Personeelsdiensten) een belangrijk duel aan. Ze wonnen de laatste wedstrijd thuis met 4-0 van DZC en speelden daarvoor verdienstelijk gelijk tegen Spero uit. Morgen is het different koek, want dan komt de nummero twee van de ranglijst WVC uit Winterswijk op bezoek. Vanavond maar vroeg naar bed, licht ontbijtje, beejte ontspannen (moeders even helpen bij het stofzuigen en de vaat wink) en dan 's middags volle concentratie en die punten thuishouden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze B1 junioren van shirtsponsor Covebo en leiders Bert Hoeve en Sieds Severijn staan fier bovenaan met 8 punten verschil op de nummer 2. Tegen Lunteren B1 moeten de jongens het morgen weer gaan doen. We rekenen eigenlijk wel op een goed resultaat maar laat de aandacht niet verslappen. Succes morgen mannen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En ja dan die stoere kerels van de B2, het elftal gesponsord door De Boterlap (daar is het goed toeven, zeggen ze) gaan onder leiding van Wim Lenting een belangrijke wedstrijd tegemoet tegen DVS. Weten ze de vorige week behaalde winst tegen Hoevelaken vast te houden. We hebben er vertrouwen in.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De B3 (gesponsord door VESTAAL) van Maarten van de Fliert en Gerrit Doornhof verloren vorige week van Stroe en zijn ongetwijfeld op zoek naar eerherstel in de wedstrijd tegen Zeewolde .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En dan als last but not least de B4 van Wim-Paul Donkers wonnen vorige week met klinkende cijfers van DVS (9-5) en gaan het nu opnemen tegen Lunteren dat in deze tweede competitiehelft nog geen punten wist te pakken. Niet te gemakkelijk overdenken, concentratie vasthouden en uitgaan van eigen kracht, dan moet het goed komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Net als de B1 staat ook de C1 bovenaan met overigens slechts 1 punt verschil op de nummer 2 SVI. Vorige week wonnen ze overtuigend van DosKampen met 2-7 en morgen binden ze de strijd aan tegen het op de 5e plaats staande Wijhe 92. Good luck, mannen.

De mannen van Ben van Reenen en Jeffrey Lenting treden aan voor de Derby van Harderwijk, een duel dat je altijd wilt winnen, zeker als je op eigen terrein mag aantreden! De C3 speelde de heenwedstrijd op bezoek bij de stadsgenoten met 2-2 gelijk. Na een snelle achterstand, kwam VVOG nog voor rust terug tot een 1-2 voorsprong. De drie punten leken mee te gaan naar De Strokel maar in de laatste minuut van het duel wist Zwart-Wit de gelijkmaker te forceren. De wedstrijd deed veel denken aan het thuisduel van VVOG - Zwart-Wit (1-1) van enkele seizoenen terug. Zwart-Wit´63 staat op 6 punten voorsprong maar heeft daar wel een duel meer voor gespeeld, het doelsaldo is in het voordeel van De Groenen en dus is winst noodzakelijk om uitzicht te houden op een 6e plek op de ranglijst. Komt allen kijken langs het oude hoofdveld om deze talentvolle spelers een steuntje in de rug te geven. Het duel vangt aan om 10.15 uur. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tenslotte de Dames 1, jammer genoeg vorige week verloren. Ze staan nu op de 9e plaats met 18 punten en strijden morgen tegen VVIJ dat op de 4e plaats staat met 23 punten. Je zou haast weer kunnen zeggen dat er sprake is van een 6 punten duel. Winst zou immers betekenen dat de afstand nog maar 2 punten gaat bedragen. Er is dus nog alle kans op een goede verbetering en daar gaan we eigenlijk ook van uit. Dus, meiden, volop strijd en samenwerking dan komt het morgen echt goed. Ook jullie veel succes.

 

Beste mensen, natuurlijk zouden we van nog meer duels een korte voorbeschouwing willen geven maar dat lukt ons gewoon niet omdat we webredactie ook nog ander werk  hebben liggen.

Zijn er nu ouders, trainers, leiders of andere schrijftalenten die dat voor de sectie wel zouden willen doen, schrijf dan even een berichtje naar de webredactie webredactie@vvog.nl dan nemen wij contact met u op en wordt het nog interessanter op onze website.

 

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief