C1 glorieus kampioen in en tegen Zeewolde

4 Mei 2013 / Bestuurslid Voetbalzaken / Jeugd

In stijl is de C1 vandaag na een 2-7 overwinning op Zeewolde C1 kampioen in de hoofdklasse geworden. Van harte gefelicteerd mannen !.

Vooraf werd Zeewolde C1 gevreesd. Ze stonden niet voor niets op een derde plaats.

Maar na een moeizame eerste tien minuten begon de VVOG machine op toeren te raken en bij rust was het al 5-0.

Direct na rust verslapte het iets en wist Zeewolde nog wat terug te doen door te scoren.

Meteen daarna gaven de mannen van Ramazan Pinarbasi weer gas en stond het met mooie combinaties aan het einde van de wedstrijd 2-7.

De feestvreugde barstte hierna massaal los en ze waren er op voorbereid want de kampioensshirts konden direct aangetrokken worden.

In zijn korte toespraak roemde voorzitter Ruud Posthumus de bundeling van kwaliteit en teamkracht en benoemde in het bijzonder de meer dan 100 doelpunten die de jongens in deze competitie hadden gemaakt.

De schaal werd overhandigd, trotse ouders kwamen het veld op gestroomd om het voor eeuwig op de plaat vast te leggen en weldra verschijnen de mannen in de kantine in Harderwijk.

Het bestuur biedt ze fris en een patatje aan en ook nu zal de zaterdag nog lang onrustig blijven.

Mannen van harte gefeliciteerd, jullie hebben het meer dan dik verdiend.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou!

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.