A junioren winnen eerste nacompetitieduel

10 Mei 2013 / Jeugdcommissie / Algemeen

VVOG en SBC waren aan elkaar gewaagd maar Karim El Idrissi bracht met een schitterend schot het verschil; het werd 2-1 voor VVOG.

Wisselvallig, wellicht vanwege de druk, zo kunnen we het spel van onze groen-witten het best beschrijven. Er zaten een aantal prachtige opgezette aanvallen bij, mooie driehoekjes en vernuftige combinaties maar regelmatig was er ook sprake van onbegrijpelijk passes en slordig balverlies. De druk leek daarmee te overheersen maar ook tegenstander SBC uit Son en Breugel wist van wanten en bezorgde de talrijke VVOG supporters regelmatig  de nodige rillingen.

VVOG kwam al vroeg op voorsprong. In de tweede minuut scoorde Christiaan Hutten tot grote vreugde van alles wat VVOG was; ze gingen er dan ook eens goed voor zitten. Maar die vroege voorsprong vond geen vervolg. Sterker nog, in de 32e minuut kwam SBC via Emurlai Mentor op 1-1 en dat bleef tot de rust ook zo.

In de tweede helft bouwde VVOG langzaam maar zeker een overwicht op, maar bleven ook de BSC mannen bij tijd en wijle gevaarlijk opduiken voor het VVOG doel. Tot die 61e minuut toen een splijtende pass op links Karim El Idrissi bereikte. Met een soepele beweging vloog hij langs zijn verdediger en schoot hij vanaf zo'n vijf meter schuin buiten de zestienmeter onhoudbaar in de rechter bovenhoek. Een geweldig doelpunt, dat als een mokerslag aankwam bij SBC. Die 2-1 wisten de boys uiteindelijk over de finish te slepen. De mannen zijn echter gewaarschuwd, zaterdagmiddag 11 mei spelen ze om drie uur de uitwedstrijd in Song en Breugel en daar zal het er nog warm aan toe kunnen gaan.

Mannen geloof in eigen kracht en speel geconcentreerd dat combinatievoetbal want dat kunnen jullie. De hele VVOG familie wenst jullie hartstikke veel succes morgen in Son en Breugel en sleep die overwinning mee naar Harderwijk.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou!

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.