Zaterdag 22 juni grote VVOG klusdag: helpt u mee ?

13 Juni 2013 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

Om ons clubgebouw en de kleedkamers er weer spic en span uit te laten zien moet er nog heel wat gebeuren. Wie helpt er mee ?.

Zaterdag 22 juni wordt de grote VVOG Klusdag. De buitenboel van de kleedkamers moet geschilderd worden en eindelijk gaat de wens van velen in vervulling om het wedstrijdsecretariaat te gaan vernieuwen en te vergroten.

Er hebben zich al een aantal VVOG klussers opgegeven en ik kan u verzekeren, het wordt een gezellige boel en het zal u aan niets ontbreken: kopje koffie er bij, broodje, iets warms en uiteraard de nodige versnaperingen zullen niet ontbreken. Voor een muziekje wordt ook gezorgd en met een flinke dosis humor en goede werkzin maken we er een vrolijke dag van en doen we ook nog iets nuttigs.

De keuze voor het betere sloopwerk was voor opperbevelhebber Johan Du Bois niet moeilijk, hij belde de voorman van het voormalige 4e elftal Otto Kelderman en die staan nu al te trappelen van ongeduld. Johan, wel effe opletten dat ze wel het goede gebouw gaan slopen. Dat is in het verleden wel eens fout gegaan namelijk.

Dan moest er natuurlijk een fundering komen en als er één man weet wat een fundering is en hoe die er uit moet zien dan is dat natuurlijk Evert Kroes. Die valt onder geen enkele omstandigheid om, dus dat zal ook wel goed zitten met z'n fundering.

Dan ruimen we een aparte plaats in voor Henk Zuurveld. De vroeger o zo betrouwbare doelman gaat de stel- en timmerwerkzaamheden begeleiden zodat het er allemaal recht gaat uitzien. Dat is ook voor onze gasten wel zo leuk.

Gert Jan de Groot van het bij u natuurlijk bekende bouwbedrijf zal dan zorgen voor het metselwerk en heeft beloofd daar iets heel bijzonders van te gaan maken. We zijn uiteraard enorm benieuwd wat hij met die woorden bedoelt.

Dan is daar Machinehoutbewerkingsbedrijf (woord- en letterscore 44 bij Scrabble) Albert van der Horst, één van de sponsoren van de dames (ja, zij dus weer!) die de kozijnen en deuren gaat maken.

Last but uiteraard niet at least, hebben we onze eigen Martijn van den Os van het gelijknamige installatiebedrijf, die als dank voor het aangenaam verpozen, alle leidingen op de juiste manier zal aansluiten zodat als we de kraan aandoen niet het licht begint te branden en vice versa.

Maar......, ik zeg maar.....de grote opperbevelhebber is nog op zoek naar mensen die wat verstand hebben van electrawerk en (ik zeg nogmaals maar) ook mensen die kunnen stucadoren (naar ik begrepen heb, ik ben a-technisch) gaat het er dan om de muren keurig vlak te maken. Mensen, VVOG mensen, help ons uit de nood en meld je aan bij de grote opperbevelhebber Johan Du Bois of bij diens handlanger Henk Burggraaf van de gelijknamige VVOG fietsenstalling.

En met dat laatste fenomeen hebben we gelijk de supervisor van dit alles te pakken. De man..... die alles kan, Henk Burggraaf.

Voor degenen die wel mee willen helpen met schilderen maar die denken het nog niet te kunnen. Vrees niet, wij hebben een korte Youtube cursus schilderen hieronder toegevoegd.

U kunt zich opgeven aanstaande zaterdag bij onze gezellige buurtbarbecue of door even een mailtje te sturen naar onze secetaris Peter Kramer secretaris@vvog.nl

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief