Vernieuwde mobiele website

14 September 2013 / Webmaster / Algemeen

De website van VVOG op je mobiele apparaat bekijken werkt nu nog beter.

Vanaf een mobiele telefoon uitslagen opzoeken? Of weten op welk veld je moet spelen? Het gastenboek van je eigen team raadplegen? Of bij een uitwedstrijd het adres van de tegenstander opzoeken?
Dat kan nu allemaal via de mobiele website.

We hadden al een mobiele site, maar die had wat beperkingen. Daarom zijn we helemaal opnieuw begonnen te bouwen. Het nieuws, programma en de uitslagen zijn nog steeds te zien via de mobiele site. Maar is er meer. Bij wedstrijden zijn nu alle gegevens te raadplegen, inclusief wedstrijdverslag, voorbeschouwing, foto's en video's als die er zijn. Of die er zijn zie je in het programma en bij de uitslagen. Er staat dan net als op de gewone website een icoontje achter de wedstrijd. Bij uitwedstrijden staat er nu ook het adres van de tegenstander bij.

Ook nieuw zijn de teampagina's. Die staan nu ook op de mobiele site. Daar zie je de nieuwsberichten van je eigen team, het programma, de uitslagen en het gastenboek !! Je kunt zelfs reacties toevoegen aan de gastenboeken. 

Als je telefoon het ondersteunt, kun je op de homepage een sneltoets toevoegen om direct naar je favoriete team te gaan. Ga hiervoor eerst naar de teampagina van je favoriete team. Zie je daar onderaan het menu de optie "Dit is mijn favoriete team"? Klik daar dan op. Dit zorgt voor een extra knop op de homepage, zodat je de volgende keer direct naar je favoriete team kunt gaan.

Wil je een kijkje nemen op de site? Pak je mobiele telefoon en open de website http://m.vvog.nl/

We gaan deze site nog verder uitbreiden, want we zitten nog vol goede ideeën. Heb je zelf nog goede ideeën of wensen, laat het ons dan weten.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief