Evert Brandsen bereikt mijlpaal

26 September 2013 / Redactie / Algemeen

Nog 1 wedstrijd te gaan en dan heeft Evert Brandsen van VVOG 6 er 300 wedstrijden bij de senioren op zitten.

U kent het zesde ongetwijfeld als het team wat jarenlang bekend stond als het vijfde. Maar door een rare wisseling van de wacht is het vijfde dit jaar gedegradeerd tot het zesde standaardelftal. Desalniettemin een elftal waar VVOG trots op mag zijn. Al 18!! seizoenen spelen zij trouw hun wedstrijden op de zaterdagmiddag en aanstaande zaterdag is er voor het zesde wederom iets te vieren.                     

Dan speelt nl. Evert Brandsen (34) zijn 300e wedstrijd!! "Is dat een unicum?", hoor ik u denken. Welnee, zowel Cas Mak (327) en Peter Olofsen (309) gingen Evert al voor. Maar toch blijft het een bijzondere prestatie om bij stil te staan. Cas en Peter waren al vanaf de oprichting (96/97) lid van dit team terwijl Evert een jaartje later bij is gekomen en er dus eigenlijk niet echt bij hoort. Maar gezegd moet worden, dat nu,  na 300 wedstrijden, Evert z'n plekje binnen het elftal vorm begint te krijgen.

Evert  is een zeer gewaardeerde teamgenoot. Over 300 wedstrijden deed hij 17 seizoenen en daarin scoorde hij (inclusief vorige week) 72 doelpunten. Evert werd zelfs vorig jaar uitgeroepen tot man van het seizoen en hij is natuurlijk ook altijd voor de wedstrijd in het secretariaat te vinden om de formulieren in te vullen. In het veld staat hij vooral bekend om zijn haarfijne corners en het Gerd Müller-instinct. Buiten het veld kennen de meesten hem als Mr. Sunglasses, maar dat geheel terzijde.

Dit heugelijke feit zal, zoals de traditie betaamd, met een rondje gevierd worden in het etablissement van onze trouwe shirtsponsor Café Stoppels, waarbij ook Bianca, (de vrouw van) en meerder oud-elftalspelers aanwezig zullen zijn.

Wij wensen Evert voor zaterdag veel plezier en een overwinning in zijn jubileumwedstrijd toe, waarbij hij wellicht nog een goaltje mee kan pikken!!!

                               

PS. De volgende op lijst voor de 300 wedstrijden is trouwens nog ver weg.  Hoewel hij er al wél vanaf het begin bij was, staat Marnix de Heer pas op 233 wedstrijden.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief